Restaurare

  Nu vă mai gândiţi la ce a fost mai înainte şi nu vă mai uitaţi la cele vechi! Iată, voi face ceva nou şi-i gata să se întâmple: să nu-l cunoaşteţi voi oare? Voi face un drum prin pustiu şi râuri, în locuri secetoase. (Isaia 43:18,19)

  Într-o frumoasă zi de primăvară, fiul meu, Robby, a venit în dormitorul meu și mi-a zis:

  – Mamă, cred că este timpul ca tu și tata să vă împăcați.

  I-am spus că, după ce am petrecut zece ani rugându-mă pentru tatăl lui, nu mai aveam putere să o fac.

  Dar Dumnezeu a început să lucreze în mine. Da, mă rugasem pentru fostul meu soț în timp ce încercam să îmi îndeplinesc înfricoșătoarea sarcină de mamă singură și să îmi cresc cei patru copii. Când am ajuns la cartea lui Neemia, în studiul biblic pentru femei, Dumnezeu mi-a arătat că, în reconstruirea zidului Ierusalimului, dărâmăturile trebuiseră îndepărtate din cauza amărăciunii oamenilor și a lipsei de încredere în Dumnezeu. Era timpul să mă rog pentru mine.

  Am petrecut patru luni în propriul „Ghetsimani”, rugându-L pe Dumnezeu să îmi ierte păcatele – tot ceea ce greșisem în căsnicia mea, față de copiii mei și față de El. Dumnezeu m-a trezit în mijlocul nopții să petrec timp cu El, în liniște. Am citit din Cuvântul Lui, mi-am notat versete biblice și I le-am repetat cerând împlinirea acelor făgăduințe. Atunci, Dumnezeu mi-a dat făgăduința din Isaia 43:18 și 19.

  Aceste versete afirmă întocmai ceea ce soțul meu mi-a spus atunci când am început să vorbim din nou:

  – Cred că ar trebui să lăsăm trecutul în urmă.

  Imaginează-ți lucrul acesta. Am decis foarte repede că voiam să ne recăsătorim și am convenit asupra datei de 1 decembrie. Știam că familiile noastre aveau să ne creadă nebuni, căci începuserăm să vorbim din nou doar de vreo două luni, dar Dumnezeu mi-a spus să număr zilele de când începuserăm să vorbim și până la 1 decembrie. Numărul era 52 – exact numărul de zile necesar pentru reconstruirea zidurilor Ierusalimului. Ne primiserăm răspunsul.

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou. Îl lăudăm zilnic pentru lucrul acesta. El poate face la fel și în cazul tău.

  Karen M. Phillips

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Obiceiul bunicii

  Prețuiesc legătura pe care bunica a avut-o cu adevăratul și viul Dumnezeu. Toți ar trebui să aibă un așa model. Doamne, Îți mulțumesc pentru modelul pe care mi l-ai dat!

  Traversând Wawa Boom – partea 2

  Lui Îi pasă atât de mult de noi. El dorește ca noi să avem încredere că El este cu noi în „bărcile” noastre, în încercările noastre – chiar și în mijlocul pustietății! Vremurile grele cu El ne întăresc întotdeauna credința în El!

  Traversând Wawa Boom – partea 1

  Dacă te simți singură pe malurile unui râu uriaș plin de probleme fără vreo modalitate, omenește vorbind, de a traversa, adu-ți aminte de copiii lui Dumnezeu în fața Mării Roșii și a râului Iordan. Adu-ți aminte că, atunci când ei s-au încrezut în El, Dumnezeu a făcut o cale.

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....