Iată-mă, Doamne!

  Iată că Eu sunt cu voi în toate zilele. (Matei 28:20)

  Unii oameni cred că eu și soțul meu suntem niște norocoși pentru că avem aceeași profesie. Amândoi suntem profesori.

  Unul dintre beneficiile faptului că lucrăm în acest domeniu este că avem concediu în același timp și putem petrece timpul acela împreună. Sunt de acord că acesta este un motiv de bucurie.

  În fiecare an plănuim unde vrem să mergem în acea vară. Vara anterioară nu plecaserăm nicăieri. În această vară voiam să plecăm în străinătate, undeva departe. Am petrecut două săptămâni călătorind prin trei țări din Europa și am avut un timp minunat. Prietenii au numit acea perioadă a doua noastră lună de miere. Nu aveam nicio grijă, iar fiica noastră, Guielle, rămăsese acasă cu părinții mei. Când ne-am întors, părinții mei au venit să ne ia de la aeroport. Fiica noastră s-a bucurat atât de mult să ne vadă, iar noi am fost la fel de bucuroși să o vedem – dacă nu chiar mai mult. Desigur, am plecat cu toții spre casă. Înainte să ajungem acasă la noi, ne-am oprit la părinții mei, ca să mâncăm ceva. Când soțul meu a intrat în casa părinților mei, Guielle a spus cu inocență: „Uite, bunico! Mi-am găsit părinții.” Bineînțeles că ni s-a părut amuzant, întrucât niciunul dintre noi nu fusese pierdut. Poate că ți se pare și ție amuzant – pentru că este. De îndată, Dumnezeu mi-a descoperit o lecție.

  Nu este în firea noastră să spunem: „Uite, L-am găsit pe Dumnezeu!”? De câte ori nu ai simțit că nu era prezent? De câte ori nu ai strigat: „Unde ești, Doamne?” Nu ne asemănăm cu fiica mea crezând că Dumnezeu S-a pierdut, când noi suntem, de fapt, cei pierduți?

  Dumnezeu este mereu acolo. Nu ne abandonează niciodată. Asemenea tatălui fiului risipitor, ne așteaptă să ne întoarcem acasă. Asemenea păstorului celui bun care a pierdut una dintre oi, Isus veghează mereu asupra noastră. Asemenea femeii cu moneda pierdută, El ne caută până ne găsește. În ochii lui Dumnezeu, suntem importanți și prețioși.

  Draga mea prietenă, dacă și tu crezi că Dumnezeu te-a uitat, gândește-te mai bine! Dacă te simți pierdută, strigă la El. Spune: Mulțumesc, Isuse, că m-ai găsit. Te rog, continuă să mă cauți, atunci când mă rătăcesc. Mulțumesc, Doamne! Amin!

  Dana M. Bassett Bean

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  O femeie distinsă

  Ca femei creștine, noi suntem binecuvântate și cinstite de Creatorul, Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos. În Proverbele, capitolul 31, Dumnezeu ne prezintă criteriile Sale, care arată cum prețuiește El contribuția pe care o aducem în familie, biserică și comunitate.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Obiceiul bunicii

  Prețuiesc legătura pe care bunica a avut-o cu adevăratul și viul Dumnezeu. Toți ar trebui să aibă un așa model. Doamne, Îți mulțumesc pentru modelul pe care mi l-ai dat!

  Traversând Wawa Boom – partea 2

  Lui Îi pasă atât de mult de noi. El dorește ca noi să avem încredere că El este cu noi în „bărcile” noastre, în încercările noastre – chiar și în mijlocul pustietății! Vremurile grele cu El ne întăresc întotdeauna credința în El!

  Publicate astăzi

  Asemănări

  Oamenii nu te pot critica pentru că ești iubitor, bucuros, împăciuitor, răbdător, bun, gata să ajuți, credincios, blând și temperat. Și dacă o fac, nu reușesc decât să arate cât sunt de decăzuți.

  O femeie distinsă

  Ca femei creștine, noi suntem binecuvântate și cinstite de Creatorul, Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos. În Proverbele, capitolul 31, Dumnezeu ne prezintă criteriile Sale, care arată cum prețuiește El contribuția pe care o aducem în familie, biserică și comunitate.

  Acela care este puternic pentru a salva

  Abateți-vă privirea de la puterea celui rău, spre Acela care este puternic pentru a salva până la capăt. De ce credința voastră nu face brazde prin umbră până în locul unde Se află Hristos? El a luat robia roabă și le-a dat daruri oamenilor. El vă va învăța că Satana pretinde fiecare suflet care nu se unește cu Hristos. GÂNDESC MAI DEPARTE Ce anume din viața mea mă împiedică să privesc la Isus într-un mod susținut, consecvent? Ce folosește Diavolul pentru a-mi distrage atenția de la Dumnezeu?

  A kegyelmes meghívás

  „Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.” (Mt 11:28)Jézus megvilágította a...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...