Articolul precedentFii curajos!
  Articolul următorEchinocțiul: 12 ore zi, 12 ore noapte

  Douăzeci și trei

  Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi găsi. (Matei 7:7)

  Am intrat cu cincisprezece minute mai devreme la cursul despre Teoria îngrijirii bolnavului și am făcut următorul anunț;

  – Dragi studenți, în această sâmbătă, pe data de 9 iunie 2018, la biserica mea va fi o zi a sănătății care va include și un mic târg de sănătate, de la amiază până la ora 17:00. Aș avea nevoie de ajutor.

  – Pe aceia dintre voi care vor să participe, îi rog să își scrieți numele pe această foaie, le-am spus după curs.

  În timp ce studenții mei se înscriau, am mers la sala de clasă a colegei mele și i-am spus și ei despre eveniment și despre rugămintea mea.

  – O să îți dau și eu mâine o foaie cu cei care vor să participe, mi-a răspuns.

  Când m-am întors în sala de curs, am văzut că se înscriseseră treisprezece studenți.

  A doua zi am descoperit că pe foaia colegei mele se înscriseseră alți paisprezece. Eram uluită! Ce să fac cu douăzeci și șapte de studenți? mă gândeam. Nu este târgul național de sănătate! În Sabat, la biserică, i-am spus conducătoarei comitetului de sănătate:

  – Am douăzeci și șapte de studenți care s-au înscris. Nu știu ce o să facem cu ei.

  – Lasă-i să vină. O sa îi împărțim în grupuri de patru și o să îi distribuim în fiecare punct de lucru, mi-a zis ea.

  Eram fericită. Până la urmă, au venit doar douăzeci și trei. Când a sosit timpul să distribuim rolurile pentru târgul de sănătate, le-am cerut studenților să se înscrie pe lista târgului de sănătate pentru acele domenii care îi interesau, iar ei s-au descurcat excelent, din ceea ce am auzit atât de la participanți, cât și de la membrii comitetului.

  În lunea următoare, la curs, am primit răspunsuri pozitive și de la studenți:

  – Am mâncat toată mâncarea vegetariană din farfurie, la prânz. La fel și colegii mei. Trebuie să mai încerc asta, mi-a spus unul dintre ei.

  O altă studentă a dat mărturie în fața altor zece colegi care nu fuseseră la târg.

  – A fost cea mai frumoasă experiență de care am avut parte în ultima vreme, a spus ea. Sunt o persoană credincioasă, dar faptul că mi s-a reamintit că Dumnezeu este întotdeauna acolo când am nevoie – mai ales când ne confruntăm cu cursuri și examene atât de grele – m-a făcut să realizez că Dumnezeu mă iubește.

  Da! m-am gândit. Serviciul divin de la ora 11:00 din Sabatul precedent fusese mai bogat cu douăzeci și trei de studenți. Douăzeci și trei de studenți fuseseră expuși direct la dragostea lui Hristos! Alți zece primiseră mărturie din partea unuia dintre participanți. O reacție misionară în lanț! Dumnezeu ne oferă oportunități! Trebuie numai să le folosim!

  Douăzeci și trei de studenți fuseseră expuși direct la dragostea lui Hristos! Alți zece primiseră mărturie din partea unuia dintre participanți. O reacție misionară în lanț! Dumnezeu ne oferă oportunități! Trebuie numai să le folosim!

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Alegând viața din belșug

  Sper să învățăm să căutăm fața Lui și să ne încredem în cuvântul Său. El ne oferă viață din belșug – doar dacă Îi cerem. El ne iubește cu o iubire veșnică. Mă rog în fiecare zi să alegem viața trăită cu Dumnezeu.

  Planificatorul

  El are un plan pentru tine și El înfăptuiește totul conform cu voia Sa. Te poți încrede în Dumnezeu care „poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi”.

  Trimite-mă!

  Când suntem curățiți prin harul și iertarea lui Dumnezeu, la fel ca Isaia, putem avea o asigurare acceptând chemarea lui Dumnezeu, când El întreabă: „Pe cine să trimit și cine va merge pentru Noi?” Eu am răspuns: „Iată-mă, trimite-mă!”

  O floare în grădina lui Dumnezeu

  În dragostea Sa, Dumnezeu a lăsat fărâme ale creației Sale pentru ca noi să ne bucurăm de ele; acestea ne amintesc de marea Sa putere creatoare. Știm că Dumnezeu va reînnoi acest pământ și din nou o grădină frumoasă va fi o casă – pentru noi, toată veșnicia.

  Publicate astăzi

  Cum să rămâi în viață

  Ai murit față de păcat - așa că rămâi mort! Ți-ai luat angajamentul de a-L urma pe Dumnezeu - așa că lucrează la acel angajament! Te-ai hotărât să renunți la rău - rămâi hotărât! Ai hotărât să nu intri în ring - atunci nu intra!

  Alegând viața din belșug

  Sper să învățăm să căutăm fața Lui și să ne încredem în cuvântul Său. El ne oferă viață din belșug – doar dacă Îi cerem. El ne iubește cu o iubire veșnică. Mă rog în fiecare zi să alegem viața trăită cu Dumnezeu.

  Luceafăr strălucitor de dimineață

  Este de făcut o mare lucrare și trebuie depuse toate eforturile posibile pentru a-L prezenta pe Hristos ca Salvatorul care iartă păcatele, Hristos, Purtătorul păcatelor, Hristos, Luceafărul strălucitor de dimineață. GÂNDESC MAI DEPARTE Care a fost cea mai recentă ocazie în care Dumnezeu Și-a arătat favoarea față de mine în timp ce încercam să-L prezint pe Hristos cuiva? Cum a fost să știu că Dumnezeu mă folosește pentru a-L prezenta altora pe Luceafărul strălucitor de dimineață?

  A békesség evangéliuma

  „És felsaruzván lábaitokat a békesség evangéliumának készségével... ” (Ef 6:15)A bűn járványa" között élünk, amit...

  Faptul că trăiești, Dumnezeu are un plan cu tine

  „Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai...