Articolul precedentUn duh de putere
  Articolul următorDouăsprezece feluri de rod

  O voce slabă și liniștită

  Opriţi-vă şi să ştiţi că Eu sunt Dumnezeu. (Psalmii 46:10)

  Ai simțit vreodată că trebuie să faci un anumit lucru sau ai auzit o „voce” în capul tău spunându-ți să faci ceva anume? Asta am pățit eu, când mă aflam într-o tabără de Exploratori, în urmă cu câțiva ani.

  Dormeam în cort, când ceva m-a trezit la primele ore ale dimineții. Am tot încercat să mă întorc la somn, dar acel „ceva” care mă trezise nu mă lăsa. Mă tot îndemna să mă ridic și să merg la toaletă.

  M-am certat cu acest îndemn în capul meu, spunându-mi: Dar nu am nevoie să merg la toaletă. Vreau doar să dorm.

  În cele din urmă, am cedat. M-am ridicat fără nicio tragere de inimă, însă credeam că dacă voi face lucrul acesta mă voi liniști și voi putea să adorm iarăși!

  Ce șoc am resimțit când am deschis fermoarul cortului și am pășit în aerul rece al nopții! Chiar în fața mea, trei tineri încercau să pătrundă în liniște în cortul uneia dintre fetele noastre! Chiar dacă fiecare dintre ei era la fel de înalt ca mine, nici prin minte nu mi-a trecut să mă sperii.

  – Ce faceți aici? am strigat cu asprime.

  Mă străduiam să văd cine erau, în întunericul nopții, ca să îi pot identifica. Deodată, norul care acoperea luna s-a dat la o parte și razele lunii au strălucit direct deasupra noastră. Am putut să îi văd și să îi identific pe fiecare dintre cei trei posibili intruși!

  – Plecați de aici imediat! le-am ordonat cu autoritate.

  Unul dintre ei părea gata să se certe cu mine. Apoi au plecat cu toții. Eram atât de recunoscătoare!

  După cum îți poți imagina, nu am mai dormit în noaptea aceea. Și totuși, cât de recunoscătoare am fost că ascultasem acea „voce” slabă din capul meu, care mă îndemnase să mă ridic și să ies. Fetele noastre fuseseră ferite de orice rău, pentru că eu făcusem lucrul acesta.

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Donna Engu

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Obiceiul bunicii

  Prețuiesc legătura pe care bunica a avut-o cu adevăratul și viul Dumnezeu. Toți ar trebui să aibă un așa model. Doamne, Îți mulțumesc pentru modelul pe care mi l-ai dat!

  Traversând Wawa Boom – partea 2

  Lui Îi pasă atât de mult de noi. El dorește ca noi să avem încredere că El este cu noi în „bărcile” noastre, în încercările noastre – chiar și în mijlocul pustietății! Vremurile grele cu El ne întăresc întotdeauna credința în El!

  Traversând Wawa Boom – partea 1

  Dacă te simți singură pe malurile unui râu uriaș plin de probleme fără vreo modalitate, omenește vorbind, de a traversa, adu-ți aminte de copiii lui Dumnezeu în fața Mării Roșii și a râului Iordan. Adu-ți aminte că, atunci când ei s-au încrezut în El, Dumnezeu a făcut o cale.

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....