Articolul precedentNoul întâi născut
  Articolul următorPrăjitura „Ora 12”

  Căutarea

  Care om dintre voi, dacă (…) pierde pe una din ele, nu (…) se duce după cea pierdută până când o găseşte? (Luca 15:4)

  Era ultima după-amiază de vineri la o adunare de tabără în Wisconsin, Statele Unite ale Americii. Fiica noastră în vârstă de zece ani, care nu înotase prea mult până atunci, se distra într-un lac din apropiere, surprinzându-ne cu priceperea ei. Într-o zi, Laura ne-a anunțat cu sclipire în ochi că reușise, în sfârșit, să ajungă la marele ponton. De fiecare dată când mă întorceam la cabană de la întâlnirile la care participam, eram întâmpinată de costumul ei de baie ud (care stătea de obicei pe podea). Aceasta era dovada faptului că se întorsese târziu de la lac și se grăbise să ajungă la întâlnirea cu copiii de vârsta ei.

  În acea ultimă după-amiază de vineri, nu am găsit niciun costum de baie și nici pe fiica mea, când m-am întors la cabană. Am fugit spre lac să îi amintesc că era timpul pentru întâlnirea cu copiii. Dar Laura nu era acolo. Am fugit spre cortul unde avea loc adunarea. Nu era nici acolo. Am alergat prin tabără, pe lângă magazinul de cărți creștine, magazinul cu gustări și locul de joacă. Laura nu era nicăieri. Am fugit într-un suflet înapoi spre lac și am strigat spre salvamari:

  Nu am găsit-o nicăieri!

  Salvamarii și prietenii lor adolescenți s-au prins imediat de mâini și au intrat direct în lac. Când apa s-a făcut prea adâncă și-au dat drumul toți deodată. Am privit, am plâns, m-am rugat și am așteptat. A durat în jur de patruzeci de minute ca ei să caute în tot lacul. Laura era de negăsit.

  Le-am mulțumit și am plecat împleticindu-mă în căutarea soțului meu. Și, iato pe Laura! Se oferise voluntar să ajute la curățarea taberei pentru Sabat. Stătea acolo, singura care purta un costum de baie. Îți poți închipui plânsul, mustratul, îmbrățișatul și zăpăceala care au urmat.

  Tatăl nostru ne caută.

  Ca mamă, pot empatiza cu dorința Lui de a ne găsi cât mai repede. Conducătorul universului este părinte și își caută copiii cu frenezie și cu speranță. Îl auzi chemându-te?

  Kay Dorchuck

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Obiceiul bunicii

  Prețuiesc legătura pe care bunica a avut-o cu adevăratul și viul Dumnezeu. Toți ar trebui să aibă un așa model. Doamne, Îți mulțumesc pentru modelul pe care mi l-ai dat!

  Traversând Wawa Boom – partea 2

  Lui Îi pasă atât de mult de noi. El dorește ca noi să avem încredere că El este cu noi în „bărcile” noastre, în încercările noastre – chiar și în mijlocul pustietății! Vremurile grele cu El ne întăresc întotdeauna credința în El!

  Traversând Wawa Boom – partea 1

  Dacă te simți singură pe malurile unui râu uriaș plin de probleme fără vreo modalitate, omenește vorbind, de a traversa, adu-ți aminte de copiii lui Dumnezeu în fața Mării Roșii și a râului Iordan. Adu-ți aminte că, atunci când ei s-au încrezut în El, Dumnezeu a făcut o cale.

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....