Articolul precedentÎl voi vedea pe Dumnezeu
  Articolul următor12 grade Beaufort

  Rochia mea de un penny

  Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos. (Filipeni 4:19)

  Era în perioada sărbătorilor de iarnă. Trecusem prin mai multe magazine din mall, în căutarea unor haine care să mi se potrivească și să se și încadreze în bugetul meu. Mă îndreptam spre alte două magazine, unde credeam că aș putea găsi ceva, înainte să îmi închei cumpărăturile pentru ziua respectivă. Îl rugasem pe Dumnezeu să mă ajute să îmi completez garderoba, deoarece făcusem curățenie în șifonier și donasem mai multe haine pentru un program de caritate. Voiam să cumpăr haine care, în primul rând, să Îl onoreze pe Dumnezeu și să și arate bine atunci când aveam să le port pentru serviciile divine. Din nefericire, nimic din aceste magazine nu s-a încadrat în aceste categorii.

  Ușor dezamăgită, am hotărât să mai intru într-un singur magazin, în drum spre ieșirea din mall. În cele din urmă, am ajuns la un raft cu reduceri, pe care erau expuse produse până în 10 dolari. Căutând un sacou sau o rochie la care aș fi putut adăuga niște accesorii drăguțe ca să creez o ținută potrivită pentru biserică, am văzut o rochie roșie care era mărimea mea. Am ales-o repede, deși părea mai potrivită pentru serviciu sau ca o ținută comodă. Însă pe etichetă nu era niciun preț. Pentru că o luasem de la raftul cu reduceri, mă așteptam totuși la un preț rezonabil. Am mers cu rochia la casă și i-am înmânat-o casierei, care, în loc să scaneze eticheta, a introdus manual codul înainte să anunțe suma totală. Apoi, mi-a spus:

  – Vă costă un penny.

  – Cât? am întrebat neîncrezătoare.

  – Un penny, a răspuns.

  Cu un sincer „Lăudat fie Domnul!”, am scos repede portofelul să iau un penny, ca să plătesc pentru rochia mea cea nouă.

  Am plecat din magazin bucuroasă că Dumnezeu folosise această experiență pentru a mă învăța o lecție. Pe lângă făgăduința Lui din Filipeni 4:19, voia să știu că El este interesat de toate aspectele vieții mele, chiar și de găsirea unor haine pe care să le port pentru slava Lui. Într-adevăr, Cuvântul lui spune: „Deci fie că mâncaţi, fie că beţi, fie că faceţi altceva: să faceţi totul pentru slava lui Dumnezeu” (1 Corinteni 10:31). Rochia de un penny a fost modul Lui de a-mi aminti că pot avea încredere că El Se va îngriji de toate nevoile mele chiar înainte ca eu să Îi cer acest lucru.

  Claudine Houston

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  O femeie distinsă

  Ca femei creștine, noi suntem binecuvântate și cinstite de Creatorul, Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos. În Proverbele, capitolul 31, Dumnezeu ne prezintă criteriile Sale, care arată cum prețuiește El contribuția pe care o aducem în familie, biserică și comunitate.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Obiceiul bunicii

  Prețuiesc legătura pe care bunica a avut-o cu adevăratul și viul Dumnezeu. Toți ar trebui să aibă un așa model. Doamne, Îți mulțumesc pentru modelul pe care mi l-ai dat!

  Traversând Wawa Boom – partea 2

  Lui Îi pasă atât de mult de noi. El dorește ca noi să avem încredere că El este cu noi în „bărcile” noastre, în încercările noastre – chiar și în mijlocul pustietății! Vremurile grele cu El ne întăresc întotdeauna credința în El!

  Publicate astăzi

  Asemănări

  Oamenii nu te pot critica pentru că ești iubitor, bucuros, împăciuitor, răbdător, bun, gata să ajuți, credincios, blând și temperat. Și dacă o fac, nu reușesc decât să arate cât sunt de decăzuți.

  O femeie distinsă

  Ca femei creștine, noi suntem binecuvântate și cinstite de Creatorul, Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos. În Proverbele, capitolul 31, Dumnezeu ne prezintă criteriile Sale, care arată cum prețuiește El contribuția pe care o aducem în familie, biserică și comunitate.

  Acela care este puternic pentru a salva

  Abateți-vă privirea de la puterea celui rău, spre Acela care este puternic pentru a salva până la capăt. De ce credința voastră nu face brazde prin umbră până în locul unde Se află Hristos? El a luat robia roabă și le-a dat daruri oamenilor. El vă va învăța că Satana pretinde fiecare suflet care nu se unește cu Hristos. GÂNDESC MAI DEPARTE Ce anume din viața mea mă împiedică să privesc la Isus într-un mod susținut, consecvent? Ce folosește Diavolul pentru a-mi distrage atenția de la Dumnezeu?

  A kegyelmes meghívás

  „Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.” (Mt 11:28)Jézus megvilágította a...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...