Articolul precedentDecizii greşite
  Articolul următorBacalaureat

  Mireasma Lui este îndeajuns

  Apropiaţi-vă de Dumnezeu, şi El Se va apropia de voi. (Iacov 4:8)

  Într-o după-amiază, stând în camera din spate și citind, am auzit o voce spunându-mi:

  – Cere-I lui Dumnezeu să ți Se arate.

  O să îmi spună: „Prezența mea este ca un foc mistuitor” (vezi Evrei 12:29), m-am gândit, zâmbind.

  Vocea mi-a spus din nou:

  – Cere-I lui Dumnezeu să ți Se arate.

  – În regulă, Doamne, arată-mi-Te cum te-ai arătat lui Moise.

  – Când m-am arătat lui Moise a trebuit să Îl ascund în crăpătura unei stânci, mi-a spus Vocea. L-am acoperit cu mâna Mea, apoi, când Mi-am luat mâna, slava Mea a trecut pe lângă el. Mi-a văzut numai spatele, nu și fața (referire la Exodul 33:18-23).

  Vezi, ți-am spus eu! m-am gândit. Vocea mi-a spus pentru a treia oară:

  – Cere-I lui Dumnezeu să ți Se arate.

  Așa că L-am rugat:

  – Doamne, te rog, lasă-mă să Te văd.

  De data aceasta, nu am primit niciun răspuns. Ei bine, asta a fost, m-am gândit. Am continuat să citesc și nu m-am mai gândit la aceasta. Tocmai când mă pregăteam să pun un semn de carte la pagina unde rămăsesem, am simțit trecând pe lângă mine o mireasmă dulce. Am tras aer în nări. Hmm! M-am pierdut în acel miros, dar a dispărut la fel de repede cum venise. Oau! Mireasma era de nedescris. Eram pregătită să îl strig pe soțul meu, apoi m-am gândit: Nici el și nici eu nu am dat cu nimic în cameră. În plus, nu există niciun alt miros ca acesta pe care tocmai l-am simțit.

  În timp ce mă gândeam la acel parfum, Vocea mi-a spus:

  – Nu am putut să Îți arăt prezența Mea, pentru că ai fi fost mistuită. Așa că ți-am trimis mireasma Mea (vezi Osea 14:6).

  M-am gândit pentru o clipă, apoi mi-am lăsat capul în jos și am strigat:

  – Sfânt, sfânt, sfânt este Domnul cel Atotputernic!

  Ar fi trebuit să fiu surprinsă că Dumnezeu a răspuns cererii mele? Nu! Căci Isus spune: „Cereți și vi se va da” (Luca 11:9).

  Ce experiență! Isus a spus: „Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine” (Ioan 10:27). Cred că Dumnezeu ne oferă aceste experiențe pentru a întări legătura noastră cu El. Cred că Duhul Sfânt a fost cel care mi-a spus să pun acele întrebări și care mi-a dat acele răspunsuri: „Apropiaţi-vă de Dumnezeu, şi El Se va apropia de voi” (Iacov 4:8).

  Mattie E. Johnson

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Un ucenic al lui Isus

  Matei a luat hotărârea pentru el, dar ce vom face noi când Isus ne atinge inima cu dragostea și mila Sa și spune: „Urmează-Mă”?

  Cât de aproape este sfârșitul?

  Nimeni nu cunoaște exact răspunsul la întrebarea: „Cât de aproape este sfârșitul?” Totuși, David, vorbind cu Dumnezeu, ne lasă o mângâiere și o reasigurare: „Tu ești adăpostul și scutul meu; eu nădăjduiesc în făgăduința Ta” (Psalmii 119:114).

  Blocată în noroi

  Când viața ta începe să pară că nu este mai mult decât niște dealuri prăfuite, meditează la râurile proaspete care curg între ele. Apoi gândește-te mai profund la apa vie pe care o găsim în adevărul, mângâierea și făgăduințele din Cuvântul lui Dumnezeu.

  Alegând viața din belșug

  Sper să învățăm să căutăm fața Lui și să ne încredem în cuvântul Său. El ne oferă viață din belșug – doar dacă Îi cerem. El ne iubește cu o iubire veșnică. Mă rog în fiecare zi să alegem viața trăită cu Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Picaj

  Abuzezi de darul lui Dumnezeu de fiecare dată când lași pe oricine altcineva sau orice altceva în afară de Dumnezeu să te controleze.

  Un ucenic al lui Isus

  Matei a luat hotărârea pentru el, dar ce vom face noi când Isus ne atinge inima cu dragostea și mila Sa și spune: „Urmează-Mă”?

  Sfânt al lui Israel

  Conducătorii evrei nu L-au iubit pe Dumnezeu, de aceea s-au despărțit de El și I-au respins toate propunerile de soluționare corectă. Domnul Hristos, Preaiubitul lui Dumnezeu, a venit să revendice drepturile Proprietarului viei, dar gospodarii L-au tratat cu un dispreț evident. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am încercat să înăbuș vocea lui Isus pentru că mustra un anumit păcat preferat din viața mea? Există vreo diferență între mine și mulțimea care striga: „Răstignește-L”?

  A lélek kardja

  „Az idvesség sisakját is fölvegyétek, és a Léleknek kardját, amely az Isten beszéde." Ef 6:17Isten...

  Rugaciunea

  ”Rugați-vă neîncetat” 1 Tesaloniceni 5. 17Rugăciunea este ca escaladatul munților. Munții... masivi, impunători, frumoși. În vechime,...