Articolul precedentFiul speranţei
  Articolul următorMaximum 12 runde

  O, îmi pare atât de rău

  Veniţi la Mine (…) şi Eu vă voi da odihnă. (Matei 11:28)

  Mi se ceruse să fiu reprezentantul pacienților unui mare spital de recuperare din Asheville, Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii. Rolul meu era de a-i vizita pe pacienții noi, după ce aceștia petreceau câteva zile în spital, pentru a vedea dacă se simțeau bine sau erau nemulțumiți de ceva.

  Când am intrat în camera Juliei, am găsit-o plângând și nu a putut vorbi vreme de câteva minute. I-am spus că lucram în spital și că eram reprezentantul pacienților. După ce s-a liniștit mi-a spus povestea ei.

  Trecuse printr-o zi chinuitoare de terapie și era foarte obosită. Când s-a întors în cameră, a spus că una dintre asistente i-a vorbit cu asprime.

  – O, îmi pare atât de rău că a trebuit să treci prin așa ceva.

  – Nu ai de ce să îmi ceri scuze, nu a fost vina ta! mi-a răspuns.

  Apoi, i-am povestit ceva ce i s-a întâmplat fetiței mele pe când avea doar trei ani. Într-o zi, a venit la mine cu un genunchi julit, plângând de parcă inima avea să i se rupă!

  Am îmbrățișat-o imediat și i-am zis:

  – O, draga mea, îmi pare atât de rău.

  – Nu e vina ta, mami, e a mea, mi-a spus printre lacrimi.

  Acum, Julia avea un crâmpei de zâmbet pe față și știam că începea să înțeleagă de ce i-am spus că îmi pare rău. A spus că s-a simțit foarte alinată de scuzele mele, chiar dacă nu avusesem nicio legătură cu ceea ce i se întâmplase mai înainte.

  Acest incident m-a făcut să mă gândesc la momentul când Isus atârna pe cruce.

  Parcă pot să aud ce ne-am fi spus, dacă aș fi fost acolo:

  – Terry, dragă, îmi pare atât de rău că trebuie să experimentezi păcatul și consecințele lui teribile.

  Pot chiar să aud cum I-aș răspunde:

  – Dar nu Tu ești de vină, Isuse, eu sunt!

  Nu Isus a făcut ca păcatul să intre în lume. Nu este vina Lui că trebuie să trecem prin atâta suferință și durere, dar moartea Lui ne va da o viață nouă. Într-o zi, vom locui cu El în ceruri, pentru totdeauna.

  Nu vrei și tu să fii acolo?

  Terry Wilson Robinson

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Obiceiul bunicii

  Prețuiesc legătura pe care bunica a avut-o cu adevăratul și viul Dumnezeu. Toți ar trebui să aibă un așa model. Doamne, Îți mulțumesc pentru modelul pe care mi l-ai dat!

  Traversând Wawa Boom – partea 2

  Lui Îi pasă atât de mult de noi. El dorește ca noi să avem încredere că El este cu noi în „bărcile” noastre, în încercările noastre – chiar și în mijlocul pustietății! Vremurile grele cu El ne întăresc întotdeauna credința în El!

  Traversând Wawa Boom – partea 1

  Dacă te simți singură pe malurile unui râu uriaș plin de probleme fără vreo modalitate, omenește vorbind, de a traversa, adu-ți aminte de copiii lui Dumnezeu în fața Mării Roșii și a râului Iordan. Adu-ți aminte că, atunci când ei s-au încrezut în El, Dumnezeu a făcut o cale.

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....