Articolul precedentCel mai bun prieten
  Articolul următorBiroul directorului

  Traversând Wawa Boom – partea 1

  Când veți ajunge la marginea apelor Iordanului, să vă opriți în Iordan. (Iosua 3:8)

  În perioada adolescenței nu m-am gândit niciodată să mă fac misionară. Pur și simplu într-acolo m-am îndreptat. Acum, după peste douăzeci de ani de slujire misionară, această lucrare a schimbat modul în care privesc viața. Mi-a schimbat inima! Am văzut cu ochii mei felul în care Dumnezeu coboară în zone izolate care sunt uitate de o mare parte a lumii, zone care sunt lovite de sărăcie, foamete și boală. Sunt atât de recunoscătoare că El mi-a permis să fiu implicată în această lucrare prețioasă a Sa!

  Eu și soțul meu lucrăm în jungla din Nicaragua și ajutăm la înființarea de stații radio care să transmită dragostea, adevărul și speranța pe care le găsim în Isus satelor care sunt ținute captive de vrăjitorie și de practicile voodoo.

  Recent, eu și soțul meu am călătorit din Puerto Cabezas la Rosita. Alte două echipe de misionari ne-au însoțit în această călătorie doar dus, de 135 de kilometri. Pe drumuri neasfaltate, această călătorie – doar dus – durează peste patru ore. Scopul călătoriei din acea zi era să transportăm niște echipament radio pentru o biserică mai mică în care s-a încercat din greu să se înființeze propria stație radio. Membrii echipelor erau foarte entuziasmați de faptul că puteau să Îl propovăduiască pe Isus prin undele radio – atât celor din comunitatea lor, cât și celor din zone mai îndepărtate! După o oră de călătorie am ajuns la râul Wawa Boom. Singura posibilitate de a traversa râul era cu feribotul. Administratorii feribotului oferă acest serviciu de la răsăritul soarelui până seara la ora 21. Când începe să se însereze înainte de ora 21, ora de închidere, administratorii au pregătite lumini puternice pentru a-i ajuta să traverseze râul. Totuși, nu este de dorit să ajungi la râu după ora 21, pentru că această stație de feribot este în mijlocul pustietății. În acea zonă nu există hoteluri și restaurante și nici poliție. După ce am trecut râul cu feribotul am ajuns în Rosita și am livrat echipamentul. De îndată, postul de radio a intrat pe frecvență. Ce zi uimitoare! Cât de mult ne-am bucurat cu toții – până am ajuns înapoi la stația de feribot de acum pustie și ea… la ora 21:24. Era prea târziu! Feribotul nu se zărea și eram pe cont propriu.

  Astăzi, dacă te simți singură pe malurile unui râu uriaș plin de probleme fără vreo modalitate, omenește vorbind, de a traversa, adu-ți aminte de copiii lui Dumnezeu în fața Mării Roșii și a râului Iordan. Adu-ți aminte că, atunci când ei s-au încrezut în El, Dumnezeu a făcut o cale. El va face la fel și pentru tine.

  Diana Halverson

  Ascunsă în palmele Sale
  În „Ascunsă în palmele Sale”, fiicele lui Dumnezeu din zilele noastre își relatează istoriile despre modul în care au respins minciunile vrăjmașului. Minciuni precum „Dumnezeu te-a părăsit, lăsându-te fără apărare, singură și fără speranță”. Pline de încredere, ele își împărtășesc experiența personală despre modul în care „Dumnezeu poate să vă umple cu orice har, pentru ca, având totdeauna în toate lucrurile din destul, să prisosiți în orice faptă bună” (2 Corinteni 9:8). Ele vorbesc despre har, despre perseverență și despre noi începuturi. Ele vorbesc despre ce înseamnă să fii... „Ascunsă în palmele Sale”.

  Din aceeași categorie

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Obiceiul bunicii

  Prețuiesc legătura pe care bunica a avut-o cu adevăratul și viul Dumnezeu. Toți ar trebui să aibă un așa model. Doamne, Îți mulțumesc pentru modelul pe care mi l-ai dat!

  Traversând Wawa Boom – partea 2

  Lui Îi pasă atât de mult de noi. El dorește ca noi să avem încredere că El este cu noi în „bărcile” noastre, în încercările noastre – chiar și în mijlocul pustietății! Vremurile grele cu El ne întăresc întotdeauna credința în El!

  Dacă paharul pare pe jumătate gol…

  Modul în care noi gândim sau cum vedem o situație sau o circumstanță, cu adevărat are un impact nu doar asupra recuperării, ci și asupra vieții. Cât de important este astfel să ne păzim gândurile.

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....