PUTEREA VINDECĂTOARE A LUI DUMNEZEU

Doamne Dumnezeule, eu am strigat către Tine, și Tu m-ai vindecat.
Psalmii 30:2

În urmă cu patru ani am suferit o intervenție chirurgicală dentară și mi s-au extras mai mulți dinți. Un an mai târziu mi-am dat seama că mi-am pierdut zâmbetul. Mai multe persoane m-au întrebat dacă am suferit un AVC sau dacă sufeream de paralizia Bell. Mai mult, la clasa de aerobică acvatică am descoperit că nu îmi mai puteam ridica brațul drept. Am început să mă îngrijorez și am mers la doctor. Acesta m-a trimis la un neurolog. Acesta a cerut un CT și un RMN, ale căror rezultate arătau că suferisem un AVC ușor.

Am simțit îndemnul de a trimite rezultatele la un alt medic. După ce s-a uitat peste analize, acesta nu a fost de acord cu diagnosticul și a spus că nu suferisem un AVC. Apoi am fost trimisă la un al doilea neurolog. După mai multe teste și el a fost de acord că nu suferisem un AVC, dar dorea să merg la un neurolog. Atunci am început să mă rog stăruitor la Dumnezeu, pentru că sănătatea mea începea să se deterioreze. Acum nici nu mai umblam și nici nu mai vorbeam ca înainte. Nici măcar nu mai arătam la fel. Eram foarte obosită și devenisem descurajată, pentru că nu mai puteam zâmbi. Unii oameni m-au judecat greșit din cauza expresiilor faciale pe care nu le puteam controla, dar în inima mea era tot un zâmbet.

Zilnic m-am rugat ca Dumnezeu să mă trimită la un medic bun și să îi dea înțelepciunea de a mă ajuta. În februarie 2019 am fost diagnosticată cu distrofie musculară nevindecabilă. Fiica mea cea mică a dat peste un produs natural și a vrut să vadă dacă mă va ajuta. Lăudat fie Domnul, m-a ajutat! Am început să îmi recapăt energia. Am fost îndemnată să particip la o întâlnire de sănătate în 2019, susținută de familie și prieteni. Cred că atunci Domnul a început să răspundă la rugăciunile mele. Am avut o experiență uimitoare cu Dumnezeu la acea întâlnire și El a început să mă vindece.

Domnul m-a inspirat să renunț la anumite lucruri din alimentația mea care îmi afectau sănătatea. Totodată mi-am dat seama că aveam nevoie de odihnă bună și de exercițiu fizic. Acum mi se spune că îmi revine zâmbetul. În prezent sunt tratată de al patrulea medic neurolog. Prin credință aleg să cred că Dumnezeu mă călăuzește și îmi dă înțelepciune. Zilnic mă rog la Dumnezeu pentru ca El să continue să mă vindece. Îl laud și Îi mulțumesc pentru că mă vindecă și îmi dă un zâmbet nou. Ai credință în El, căci El este marele Vindecător și Restaurator.

Ascunsă în palmele Sale
Ascunsă în palmele Sale
În „Ascunsă în palmele Sale”, fiicele lui Dumnezeu din zilele noastre își relatează istoriile despre modul în care au respins minciunile vrăjmașului. Minciuni precum „Dumnezeu te-a părăsit, lăsându-te fără apărare, singură și fără speranță”. Pline de încredere, ele își împărtășesc experiența personală despre modul în care „Dumnezeu poate să vă umple cu orice har, pentru ca, având totdeauna în toate lucrurile din destul, să prisosiți în orice faptă bună” (2 Corinteni 9:8). Ele vorbesc despre har, despre perseverență și despre noi începuturi. Ele vorbesc despre ce înseamnă să fii... „Ascunsă în palmele Sale”.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor