BINECUVÂNTĂRI

Învață pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, și când va îmbătrâni, nu se va abate de la ea.
Proverbele 22:6

Dumnezeu a avut un plan măreț pentru viața mea în timp ce creșteam în Anguilla, o mică insulă din Caraibe cu oportunități limitate de angajare. La vârsta de nouă ani, am decis să devin profesor. Când eram în ultimul an de liceu, am reevaluat posibilitatea de a fi profesor și mi-am definitivat decizia.

După ce am urmat cursuri de formare continuă și am predat timp de doi ani, guvernul m-a trimis la Colegiul de formare a profesorilor din St. Vincent, Indiile de Vest, pentru doi ani. M-am întors acasă și am predat timp de trei ani, după care eu și soțul meu am emigrat în St. Thomas, Insulele Virgine ale Statelor Unite. Amândoi am obținut un loc de muncă la școala bisericii noastre ca profesori de învățământ primar. Soțul meu a slujit timp de treizeci și unu de ani în diferite funcții. Eu am lucrat timp de treizeci și opt de ani, predând elevilor de șase, șapte și nouă ani. În ultimii zece ani, am fost bibliotecar al școlii K-12.

Am ieșit la pensie ca educator, după patruzeci și cinci de ani memorabili. Cu un sentiment de bucurie profundă, am profitat de ocazia de a privi cu atenție la deceniile pe care le-am petrecut modelând și cultivând mințile copiilor mici pe care Dumnezeu mi i-a încredințat. Ce responsabilitate semnificativă!

Cariera mea ca educator a fost cu adevărat plină de satisfacții. Le datorăm atât de mult profesorilor noștri, care au sacrificat atât de mult pentru noi! Ei au jucat, cu siguranță, un rol esențial în modelarea a ceea ce am devenit. În timp ce îmi amintesc de anii petrecuți ca educator, Îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările pe care le-am primit și pentru că am fost o binecuvântare pentru atât de mulți elevi, părinți și colegi de muncă. Mulți dintre elevii mei s-au poziționat într-o varietate de cariere productive, lucru pentru care sunt cu adevărat recunoscătoare. Este un sentiment atât de entuziasmant atunci când elevii mei păstrează legătura cu mine și mă anunță de realizările lor!

 Doamne, Îți mulțumesc că mi-ai permis să am un rol în creșterea micilor tăi miei și pentru tot ceea ce am învățat în timp ce îi slujesc! Fie ca ei să strălucească pentru Tine la fiecare ocazie care li se prezintă!

autor: Janice Fleming-Williams

El mă știe pe nume
El mă știe pe nume
Cea mai mare dorință a noastră, femeile, este aceea de a ști că suntem văzute, cunoscute și iubite. Văzute dintre milioane, văzute dincolo de straturi și etichete. Văzute, cunoscute și iubite de Cel care ne-a dat formă în pântecele mamei noastre - de Cel care ne știe pe nume. Cea mai mare dorință a inimii Lui este ca noi să Îl căutăm, să Îl urmăm și să Îl ascultăm. Ascultați-L cu o profundă încredere! În paginile acestei cărți, vei găsi un loc liniștit în care să vă retrageți ți să vă închinați Lui. În liniște, ascultați-L șoptindu-vă numele. Sunteți văzute, cunoscute și iubite - de El!

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor