RUPT

Domnul este aproape de cei cu inima înfrântă și mântuiește pe cei cu duhul zdrobit.
Psalmii 34:18

Oh, nu! M-am uitat fix la covorașele de baie îmbibate. Robinetul care picura stropise din nou cu apă pe podea. S-a fisurat! După ce am început procesul de curățare, m-am uitat la chiuvetă și mi-am amintit că trebuia să înlocuim și chiuveta crăpată. Spartă! Acesta nu era sfârșitul listei de lucrări care trebuiau făcute. Dar gândurile mele au fost tulburate când m-am întors să văd cum se joacă copiii. Acolo, uitându-se la mine, era un alt obiect de reparat. Băieții noștri deterioraseră încă o dată fereastra din camera lor în eforturile lor constante de a se uita pe fereastră. În timp ce evaluam situația, mi-a venit în minte aceeași temă primordială – ruptă!

Draga mea soră, simți că sunt prea multe lucruri frânte în viața ta astăzi? Ei bine, consolează-te cu faptul că nu ești singură. Poate că te simți distrusă emoțional din cauza unei relații abuzive sau a unei traume, distrusă fizic din cauza unei boli sau a unui accident, sau chiar distrusă financiar din cauza facturilor medicale, a unui divorț sau a șomajului. Oricare ar fi cauza frângerii tale, lasă-te mângâiată de Psalmii 34:18. Dumnezeu ne amintește că El este aproape de cei cu inima înfrântă și promite să îi mântuiască pe cei cu duhul zdrobit.  Dumnezeu are puterea de a ne lega rănile și de a ne vindeca zdrobirea. Multe dintre noi se pot simți frânte, dar frângerea noastră nu definește cine suntem. Suntem fiicele prețioase ale lui Dumnezeu, care au fost create după chipul Său pentru a îndeplini mandatul Său.

Dacă tot ceea ce vedeți în jurul vostru acum este înfrângerea – în casa voastră, în biserica voastră și în lume –, să ne concentrăm privirea asupra făgăduințelor lui Dumnezeu. El Se va întoarce și ne va lua în ceruri pentru a fi cu El. Pentru totdeauna. În ceruri nu există stricăciune. În schimb, vom găsi dragoste, pace și bucurie.

În ceruri, stricăciunea noastră va deveni deplinătate. Isus poate și ne va face din nou întregi. Dar procesul de vindecare din frângere poate începe aici, pe pământ. Putem învăța să găsim o nouă perspectivă asupra vieții. Să căutăm ajutor din partea familiei, a prietenilor sau a comunității noastre de credință. Nu vreți să vă alăturați mie în rugăciunea de astăzi, pentru ca Dumnezeu să înceapă să ne facă din nou întregi?

autor: Taniesha K. Robertson-Brown

El mă știe pe nume
El mă știe pe nume
Cea mai mare dorință a noastră, femeile, este aceea de a ști că suntem văzute, cunoscute și iubite. Văzute dintre milioane, văzute dincolo de straturi și etichete. Văzute, cunoscute și iubite de Cel care ne-a dat formă în pântecele mamei noastre - de Cel care ne știe pe nume. Cea mai mare dorință a inimii Lui este ca noi să Îl căutăm, să Îl urmăm și să Îl ascultăm. Ascultați-L cu o profundă încredere! În paginile acestei cărți, vei găsi un loc liniștit în care să vă retrageți ți să vă închinați Lui. În liniște, ascultați-L șoptindu-vă numele. Sunteți văzute, cunoscute și iubite - de El!

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video