O CASĂ NOUĂ

Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Și după ce Mă voi duce și vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce și vă voi lua cu Mine, ca, acolo unde sunt Eu, să fiți și voi.
Ioan 14:2,3

Viața mea s-a schimbat după ce soțul meu, cel cu care fusesem căsătorită timp de șaizeci și șase de ani, a murit, cu zece zile înainte de a împlini vârsta de o sută de ani. Mi-a făcut plăcere să am grijă de soțul meu. Acum nu mai aveam nimic de făcut. Așa că, atunci când fiica mea cea mică m-a invitat să vin să locuiesc cu ea, mi s-a părut un plan bun. Singura problemă era că eu locuiam în California, în vestul Statelor Unite, iar ea în Maine, în nord-estul Statelor Unite. Când nepoții erau mai mici, îi vizitam cel puțin o dată pe an, dar acum toți erau mari și aveau casele lor.

Una dintre nepoatele mele a venit să mă ajute să împachetez și să mă pregătesc să călătoresc prin țară. Nu mai fusesem acasă la fiica mea de aproape zece ani și știam că baia de la parter, pe care urma să o folosesc, avea o cadă de baie de modă veche, frumoasă, dar greu de folosit pentru o femeie de nouăzeci de ani. Ce surpriză plăcută am avut când am ajuns și am constatat că baia fusese remodelată cu un duș frumos și bare de sprijin. În sufragerie era un birou cu un computer, astfel încât să pot ține legătura cu prietenii și familia mea din alte părți ale lumii, și aveam chiar și propriul meu telefon de birou, deoarece sunt prea bătrână pentru un telefon inteligent.

Acum mă gândesc la următoarea mea casă, o casă pe care Isus mi-a promis-o cu mulți ani în urmă. Și nu doar mie, ci și familiei și prietenilor mei care Îl iubesc. Nici măcar nu-mi pot imagina toate lucrurile care vor fi acolo. Așa cum scrie Pavel: „Lucruri pe care ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-a auzit și la inima omului nu s-au suit, așa sunt lucrurile pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc” (1 Corinteni 2:9). Florile frumoase care apar primăvara și vara, păsările colorate de la hrănitoarele de pe peluza din fața casei nu sunt nimic în comparație cu ceea ce vom avea în casa noastră cerească.

Așadar, vreau să vă invit pe voi, surorile mele din întreaga lume, să vă alăturați mie în pregătirea pentru noua noastră casă din ceruri. Indiferent cât de frumoasă este casa pe care o avem acum, cea care ne-a fost promisă în ceruri va fi mult mai bună!

autor: Betty J. Adams

El mă știe pe nume
El mă știe pe nume
Cea mai mare dorință a noastră, femeile, este aceea de a ști că suntem văzute, cunoscute și iubite. Văzute dintre milioane, văzute dincolo de straturi și etichete. Văzute, cunoscute și iubite de Cel care ne-a dat formă în pântecele mamei noastre - de Cel care ne știe pe nume. Cea mai mare dorință a inimii Lui este ca noi să Îl căutăm, să Îl urmăm și să Îl ascultăm. Ascultați-L cu o profundă încredere! În paginile acestei cărți, vei găsi un loc liniștit în care să vă retrageți ți să vă închinați Lui. În liniște, ascultați-L șoptindu-vă numele. Sunteți văzute, cunoscute și iubite - de El!

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent