NUANȚE DE ALB

Cel ce va birui va fi îmbrăcat astfel în haine albe. Nu-i voi șterge nicidecum numele din cartea vieții și voi mărturisi numele lui înaintea Tatălui Meu și înaintea îngerilor Lui. 
Apocalipsa 3:5

De-a lungul anilor, am achiziționat zece piese de mobilier care constituie acum decorul pentru zona de servit masa din apartamentul nostru: o masă cu două scaune asortate, plus două fotolii de răchită, un cufăr, un suport de ferigi, o măsuță, un coș mare de flori de mătase și un paravan pliabil. Toate sunt vopsite în alb. Doar jumătate din acest set a fost vopsit inițial în alb. Unele piese erau închise la culoare, una era neagră și alta, de jad. Deși au fost bine vopsite cu mai multe straturi de alb, diversele obiecte au acum mai multe nuanțe de alb pe măsură ce îmbătrânesc.

Este evident, după cum citim în Cuvântul lui Dumnezeu despre porțile Cerului, despre tronul Său și chiar despre străzi, că Cerul este o locuință plină de lucruri strălucitoare și de culori intense, așa cum omenirea încă nu a văzut. Vreau să văd, în mod special, marea de smarald. Cu toate acestea, numeroasele texte pe care le citim indică faptul că veșmintele cerești ale sfinților sunt de culoare albă, reprezentând puritatea și inocența.

În Apocalipsa 19:7-8, Dumnezeu numește Biserica, adică pe noi, ca fiind mireasa Sa. Albul este culoarea tradițională a rochiei de mireasă. Albul ceresc nu este de multe nuanțe, ci de un alb strălucitor. Nu este un alb care va îmbătrâni sau își va pierde strălucirea și luminozitatea și nici un alb decolorat adus de o îmbăiere cu ACE. Îngerii sunt descriși ca purtând veșminte de in alb foarte strălucitor. Un alb orbitor!

Sunt multe daruri care ne așteaptă în ceruri, inclusiv noua noastră garderobă albă și cele trei daruri pe care le primesc toți învingătorii: o parte din mana ascunsă, o piatră albă și un nume nou. Mana oferită în timpul celor patruzeci de ani de rătăcire era simbolul faptului că avem nevoie de Isus în fiecare zi, pietrele albe erau folosite pentru a da un vot de nevinovăție în instanțele antice, iar numele lui Hristos va fi pe fruntea noastră. Aceste daruri servesc ca o primire specială în tărâmul ceresc.

Sunt sigură că până și firul folosit în războiul de țesut care creează noua noastră ținută va străluci. Eu abia aștept! Voi ce părere aveți? Maranatha!

autor: Betty Kossick

El mă știe pe nume
El mă știe pe nume
Cea mai mare dorință a noastră, femeile, este aceea de a ști că suntem văzute, cunoscute și iubite. Văzute dintre milioane, văzute dincolo de straturi și etichete. Văzute, cunoscute și iubite de Cel care ne-a dat formă în pântecele mamei noastre - de Cel care ne știe pe nume. Cea mai mare dorință a inimii Lui este ca noi să Îl căutăm, să Îl urmăm și să Îl ascultăm. Ascultați-L cu o profundă încredere! În paginile acestei cărți, vei găsi un loc liniștit în care să vă retrageți ți să vă închinați Lui. În liniște, ascultați-L șoptindu-vă numele. Sunteți văzute, cunoscute și iubite - de El!

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent