NORUL

Apoi, noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiți toți împreună cu ei în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh; și astfel vom fi totdeauna cu Domnul.
1 Tesaloniceni 4:17

Sunt recunoscătoare că Hristos ne-a dat o mulțime de preavize cu privire la revenirea Sa în curând.

Compania mea actualizează și îmbunătățește, în mod constant, procesele legate de modul în care lucrăm. Îi felicit pentru eficiența cu care au reușit să facă față pandemiei COVID-19 și să organizeze peste 155.000 de angajați din întreaga lume pentru a lucra de la distanță. Cred că acest eveniment a determinat multe companii să înceapă să folosească tehnologia de stocare în cloud.

În decembrie am primit un e-mail prin care eram avertizată că unitatea mea personală de pe serverul companiei va fi mutată în Microsoft OneDrive, în cloud. În mesaj se preciza că nu trebuia să fac nimic pentru ca migrarea să aibă loc. De asemenea, m-a avertizat că, odată ce se va face, nu voi mai putea salva pe unitatea personală. După cincisprezece zile, toate fișierele mele vor fi șterse, împreună cu unitatea mea personală. Am citit e-mailul, mi l-am notat în minte și chiar am discutat cu șeful meu până în luna februarie a anului următor. Dar nu mi-am făcut niciun plan pentru a-mi transfera fișierele și nu am început să folosesc OneDrive.

La 1 martie, s-a instalat panica. M-am dus să salvez un document și unitatea mea personală dispăruse! Niciun avertisment, cu excepția e-mailului trimis în decembrie, nicio numărătoare inversă de 15 zile. Nimic! M-am uitat în OneDrive și am descoperit că migrarea avusese loc pe 11 ianuarie, dar unde era toată munca mea din 11 ianuarie până pe 28 februarie? Din fericire, am depus un bilet la IT și o altă migrare a fost configurată împreună cu restaurarea unității mele personale, în modul doar pentru citire, astfel încât să pot compara și să mă asigur că toate fișierele mele erau la zi și salvate în OneDrive. A fost o dimineață plină de stres, care s-a încheiat cu bine. Am fost atât de recunoscătoare! Îți mulțumesc, Isuse!

Doamne, Îți mulțumim pentru Cuvântul Tău, Biblia, împreună cu duhul profeției! Ne-ai dat multe semne și avertismente despre revenirea Ta. Spre deosebire de singurul e-mail pe care l-am primit, în fiecare zi ne reamintești că Te vei întoarce în curând pe nori și că ne vei lua în casa noastră cerească.

autor: Angèle Peterson

El mă știe pe nume
El mă știe pe nume
Cea mai mare dorință a noastră, femeile, este aceea de a ști că suntem văzute, cunoscute și iubite. Văzute dintre milioane, văzute dincolo de straturi și etichete. Văzute, cunoscute și iubite de Cel care ne-a dat formă în pântecele mamei noastre - de Cel care ne știe pe nume. Cea mai mare dorință a inimii Lui este ca noi să Îl căutăm, să Îl urmăm și să Îl ascultăm. Ascultați-L cu o profundă încredere! În paginile acestei cărți, vei găsi un loc liniștit în care să vă retrageți ți să vă închinați Lui. În liniște, ascultați-L șoptindu-vă numele. Sunteți văzute, cunoscute și iubite - de El!

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video