ÎMPĂRTĂȘEȘTE CUVÂNTUL CU ALȚII!

Noi dar, suntem trimiși împuterniciți ai lui Hristos; și, ca și cum Dumnezeu ar îndemna prin noi, vă rugăm fierbinte, în Numele lui Hristos: Împăcați-vă cu Dumnezeu!
2 Corinteni 5:20

Pe 14 decembrie 2021, a trebuit să semnez un document important. Se stabilise, în prealabil, ca cineva să vină la mine acasă pentru a obține semnătura mea. Desigur, Elly a sosit și am invitat-o înăuntru. Era o domnișoară atât de plăcută! Ne-am îndreptat spre bucătărie, unde mi-ar fi fost mai ușor să semnez documentul. 

De îndată ce a intrat în casă, a observat broșura Finding Peace in a Troubled World (Găsirea păcii într-o lume tulbure) așezată pe masă. M-a întrebat dacă am citit cartea, iar eu i-am spus că da. Mi-a spus cu entuziasm că și mama ei avea cartea și că îi plăcuse atât de mult, încât citea din ea în fiecare zi. Am fost atât de surprinsă și de încântată să aud asta! M-am uitat la Elly și i-am spus că aș fi fericită să îi dau exemplarul meu din carte. Ea a fost foarte încântată și mi-a mulțumit. A promis că o va citi. Am fost emoționată de entuziasmul ei.

De-a lungul anilor, modul meu de sensibilizare personală a fost să am mereu la îndemână materiale inspiratoare pe care să le împărtășesc cu alții ori de câte ori am ocazia. Am împărtășit cu casierii de la bancă, cu vânzătorii din magazine, cu oamenii din avion, cu instalatorul, cu grădinarul și cu oricine a venit la mine acasă. Lista ar putea continua la nesfârșit. Mulți oameni au fost foarte bucuroși când le-am oferit materialele respective și îmi mulțumesc sincer pentru asta.

Este dorința și pasiunea mea sinceră de a împărtăși dragostea lui Dumnezeu cu alții. Am citit și am auzit despre mulți oameni care și-au predat viața lui Dumnezeu și s-au împăcat cu El după ce au primit și citit cărți și broșuri inspiratoare, pe care cineva le-a împărtășit cu ei. Uneori, unii chiar au găsit cărți la gunoi și le-au luat acasă pentru a le citi!

Amintiți-vă, doamnelor, că suntem chemate să fim ambasadoare ale lui Hristos în această lume. Prin urmare, în orice mod putem, trebuie să ajungem la cei care nu cunosc dragostea lui Dumnezeu. Va fi o mare binecuvântare, atât pentru ei, cât și pentru noi, dacă vom împărtăși dragostea lui Hristos, ajutându-i astfel să se împace cu Dumnezeu!

autor: Stella Thomas

El mă știe pe nume
El mă știe pe nume
Cea mai mare dorință a noastră, femeile, este aceea de a ști că suntem văzute, cunoscute și iubite. Văzute dintre milioane, văzute dincolo de straturi și etichete. Văzute, cunoscute și iubite de Cel care ne-a dat formă în pântecele mamei noastre - de Cel care ne știe pe nume. Cea mai mare dorință a inimii Lui este ca noi să Îl căutăm, să Îl urmăm și să Îl ascultăm. Ascultați-L cu o profundă încredere! În paginile acestei cărți, vei găsi un loc liniștit în care să vă retrageți ți să vă închinați Lui. În liniște, ascultați-L șoptindu-vă numele. Sunteți văzute, cunoscute și iubite - de El!

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor