Devoțional tineri

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Bateria de șase volți

  Noi suntem întru totul dependenți de sursa noastră de putere; despărțiți de Dumnezeu nu putem face nimic, „în El avem viața, mișcarea și ființa”.

  Șase personaje în căutarea unui autor

  Cu adevărat protejat este doar cel ce își bazează deciziile și cunoașterea pe inspirația divină. Călăuzirea Duhului este un dar prețios, pe care îl putem primi dacă îl cerem.

  6! 6! Vine Poliția!

  Înaintea lui Dumnezeu, toate lucrurile sunt descoperite. Ar fi inutilă preocuparea de a ascunde. Mai potrivită este atitudinea descrisă în cuvintele: „Ferice de cel ce nu-și ascunde fărădelegea!”

  Războiul de șase zile

  Când vei auzi un strigăt de ajutor, când vei vedea un abuz petrecându-se lângă tine, nu trece nepăsător și nu lăsa pe cineva să facă greșeli din disperare fără să cauți o modalitate de a te implica sau de a găsi pe cineva în măsură să acorde.

  Rafting pe șase grade de dificultate

  „Cine crede că stă în picioare să ia seama să nu cadă.” Iar dacă acest avertisment nu este suficient, iată încă unul: „Potrivnicul vostru, Diavolul, dă târcoale ca un leu care răcnește și caută pe cine să înghită.” Adrenalina pe plan spiritual duce la moarte, nu mai e vorba de un joc.

  Steaua evreilor

  Ai văzut sau ai participat vreodată la persecutarea sau discriminarea cuiva? Ai fost o astfel de victimă? Indiferent de pe ce poziție ai cunoscut acest rău, fă tot ce poți pentru ca el să nu se mai întâmple nimănui în jurul tău.

  Capitala cu șase sectoare

  Un cugetător foarte profund (Reinhold Niebuhr) a sintetizat acest lucru astfel: „Doamne, dă-mi puterea să schimb ceea ce se poate schimba, dă-mi curajul să accept ceea ce nu se poate schimba și dă-mi înțelepciunea să fac diferența dintre ele!” Noi nu avem motive să renunțăm. Chiar dacă ni se pare imposibil să mai schimbăm ceva, nu trebuie să uităm că ceea ce la oameni este cu neputință este posibil la Dumnezeul nostru.

  Numărul imperfecțiunii omului

  Nu pierde vremea făcând deducții și calcule numerologice, astrologice sau previziuni astrale. Nu e treaba noastră să știm vremurile sau soroacele, declară Evanghelia. Ceva mai simplu și mai exact decât asta crezi că e?

  Șase ani de medicină

  Gândește-te la declarația Mântuitorului: „Am fost bolnav și ați venit pe la Mine.”

  Devoționale video

  Hope Discovery

  Taine din Scripturi