Rugăciune pentru toți

Ziua Mondială de Rugăciune a Femeilor

Rugati-vă neîncetat! (1 Tesaloniceni 5:17)

Rugăciunea reprezintă modalitatea de comunicare dintre Dumnezeu şi oameni. Pentru a avea o relaţie cu Dumnezeu avem nevoie de rugăciune. Nu vreau să te întreb dacă obişnuieşti să te rogi sau când te-ai rugat ultima dată. Fiecare poate lua iniţiativa pentru rugăciune în viaţa personală, dar şi în cercul de prieteni. Succes!

În mod incontestabil, toţi oamenii au nevoie de comunicare, de părtăşie sau, mai modem spus, de socializare şi alte elemente esenţiale care întreţin o relaţie. Fără nişte funii de legătură care să unească, nicio relaţie nu poate să dureze, oricât de mult s-ar dori.

Ziua Mondială de Rugăciune a Femeilor este cea mai cunoscută mişcare ecumenică a femeilor creştine, avându-şi începuturile în anii 1890. Pornind de la organizaţiile creştine de femei din Statele Unite, această zi este sărbătorită astăzi în peste 170 de ţări. Anual, în prima vineri din martie, de la răsăritul soarelui până la apus, pe întregul glob pământesc se adună mulţi credincioşi pentru rugăciunea comună. Programul este pregătit de femei, dar invitaţia la rugăciune le este adresată tuturor.

Cristina Chira, Sintea Mare (Arad)

366like
366like
„366 like” se referă în fiecare zi la o personalitate (om de valoare) care s-a născut la acea dată sau un eveniment important pentru omenire care s-a întâmplat în ziua respectivă, biografia personalităţii alese sau conținutul evenimentului respectiv; în urma acestui demers se extrage o lecție de viață, un secret pentru succes pornind de la acea (acel) persoană (eveniment).Pe lângă aceasta, se face referire la un text din Biblie pentru ziua respectivă, care se potrivește cu lecția propusă. În acest fel, fiecare zi înseamnă un like (îmi place) oferit unei persoane, dar și dorința de a fi “like” (ca și) acea persoană.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor