Luptă!

Sir Steven Redgrave – canotor

Luptă-te lupta cea bună a credinţei, apucă viaţa veşnică la care ai fost chemat şi pentru care ai făcut acea frumoasă mărturisire înaintea multor martori. (1 Timotei 6:12)

Aşadar, astăzi ai ocazia să îţi urmezi visul şi să faci ceva ce te va duce mai aproape de el! la-L pe Dumnezeu de braţ şi viaţa ta va fi un succes continuu!

Sir Steven Redgrave este un canotor britanic pensionat care a câştigat medalii de aur la cinci Jocuri Olimpice consecutive în perioada 1984-2000. A fost cel mai de succes canotor din istoria Jocurilor Olimpice, iar performanţa sa i-a adus şi titlul de „cel mai bun olimpic britanic”.

După victoria de la Adanta, Steve a anunţat, în 1997, că a decis să continue competiţia pentru a ajunge la Jocurile Olimpice de la Sydney în speranţa de a câştiga o a cincea medalie de aur consecutivă.

Necazurile nu l-au ocolit însă. A fost diagnosticat cu colită ulceroasă, continuând să se antreneze în ciuda diagnosticului. Ulterior, a adăugat pe lista propriilor boli un diabet de tip 2.

„Nu lăsa potenţialele obstacole să îţi blocheze calea spre success. În 1997, am fost diagnosticat ca diabetic. Îmi amintesc că am crezut că mi s-a sfârşit cariera. M-am simţit incredibil de jos. Apoi, unul dintre specialişti mi-a spus că nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să continui să mă antrenez şi să concurez. […] Nu spun că nu este greu câteodată. Dar am vrut să îmi demonstrez că nu am terminat încă, aşa că boala nu a fost niciodată destul de puternică pentru a mă împiedica să-mi urmez ţinta. Niciun obstacol nu este de netrecut.”

Ella Radu, Câmpulung Muscel

366like
366like
„366 like” se referă în fiecare zi la o personalitate (om de valoare) care s-a născut la acea dată sau un eveniment important pentru omenire care s-a întâmplat în ziua respectivă, biografia personalităţii alese sau conținutul evenimentului respectiv; în urma acestui demers se extrage o lecție de viață, un secret pentru succes pornind de la acea (acel) persoană (eveniment).Pe lângă aceasta, se face referire la un text din Biblie pentru ziua respectivă, care se potrivește cu lecția propusă. În acest fel, fiecare zi înseamnă un like (îmi place) oferit unei persoane, dar și dorința de a fi “like” (ca și) acea persoană.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor