Ultima călătorie

Titanic – o călătorie inaugurală

Îngerul Domnului tabără în jurul celor ce se tem de El şi-i scapă din primejdie. (Psalmii 34:7)

Să privim spre arca lui Noe, construită după porunca lui Dumnezeu. Nu a fost realizată cu cea mai sofisticată tehnologie, nici din cele mai bune materiale, şi totuşi a rezistat potopului, adăpostind familia celui care s-a încrezut în El şi care l-a rămas fidel până la moarte. Gândeşte-te! Vei veni în feribotul condus de Dumnezeu ca să fii fericit sau vei rămâne în lume şi te vei lupta pentru supravieţuire? Alege azi ce este bine!

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Vasul Titanic a fost cel mai mare pachebot din lume când a plecat în călătoria sa inaugurală din Southampton, Anglia, cu destinaţia New York, pe 10 aprilie 1912. La trei zile de la plecare, la ora 23:40, în data de 14 aprilie 1912, s-a ciocnit de un aisberg şi s-a scufundat. Astfel şi-au pierdut viaţa 1.514 persoane într-unul dintre cele mai cumplite dezastre maritime pe timp de pace din istorie. Numărul mare de victime a fost cauzat, în mare parte, de faptul că, deşi îndeplinea normele vremii, nava avea bărci de salvare suficiente doar pentru 1.178 de persoane. Un număr mare de bărbaţi au murit din cauza protocolului „femeile şi copiii întâi”.

Titanicul a fost proiectat de unii dintre cei mai experimentaţi ingineri şi a folosit una dintre cele mai avansate tehnologii ale vremii. A fost un mare şoc pentru lumea întreagă faptul că, în ciuda măsurilor de siguranţă superioare, Titanicul s-a scufundat. Faptul că acest eveniment nefericit s-a produs în timpul călătoriei inaugurale i-a conferit tragediei o notă ironică.

Victoria Cioacă, Câmpulung Muscel

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Ultima călătorie - 2016. Vasul Titanic a fost cel mai mare pachebot din lume când a plecat în călătoria sa inaugurală din Southampton, Anglia, cu destinaţia New York, pe 10 aprilie 1912. La trei zile de la plecare, la ora 23:40, în data de 14 aprilie 1912, s-a ciocnit de un aisberg şi... pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.