Vacanță de la faptele rele

Ziua Internaţională a Muncii

Veniţi ia Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă. (Matei 11:28)

Orice încercare a omului de a se salva nu produce altceva decât stres şi oboseală spirituală. Odihna şi pacea pot fi găsite numai atunci când acceptăm faptul că doar Dumnezeu ne poate ierta şi schimba inima.
De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

VACANŢA! Aşa-i că o aşteptaţi şi voi? Până atunci, haideţi să ne bucurăm de o zi liberă – 1 mai. Poate sunteţi curioşi să aflaţi ce e cu data aceasta.

Pe 1 mai 1886, sute de mii de manifestanţi au protestat pe întreg teritoriul SUA, cerând reducerea timpului de muncă. Rezultatul: circa 35 de mii de muncitori au câştigat dreptul la ziua de muncă de 8 ore, fără reducerea salariului. Trei zile mai târziu, în contextul unor incidente violente, au fost ucişi mai mulţi poliţişti şi civili.

Îmi amintesc un verset în care Domnul spune că Sabatul este un semn care arată că El este Cel care ne sfinţeşte (Exodul 31:13). Sabatul nu este doar un semn care ne aminteşte de creaţie şi ne arată că toate binecuvântările materiale vin din mâna Lui. Este un simbol pentru mântuirea de care au parte toţi cei ce acceptă harul lui Dumnezeu şi lucrarea Duhului Sfânt în viaţa lor. Salvarea nu este obţinută prin lucrările noastre, ci le este oferită tuturor celor care acceptă lucrarea pe care Isus a făcut-o în favoarea lor, lucrare continuată de Duhul Sfânt (Efeseni 2:8,9). El a murit pentru ca noi să fim eliberaţi de puterea pe care păcatul o are asupra noastră şi pentru a ne da pace. Acum, trebuie doar să ne cerem drepturile.

Ştefan Bărbuceanu, ITA, Cernica

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Vacanță de la faptele rele - 2016. Veniţi ia Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă. (Matei 11:28) pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.