Un nume bun

Ziua Tineretului

Un nume bun este mai de dorit decât o bogăţie mare şi a fi iubit preţuieşte mai mult decât argintul şi aurul. (Proverbele 22:1)

Tinereţea e timpul căutărilor. Mulţi caută plăceri. Tu ce cauţi? Biblia ne spune că numele bun şi faptul că eşti iubit preţuiesc mai mult decât argintul şi aurul. Adeseori însă renunţăm la numele bun şi călcăm peste iubire, în favoarea argintului şi aurului. Eşti unul dintre cei 1,8 miliarde de tineri ai lumii. Caută să ai parte de un nume bun şi dăruieşte iubire. Tinereţea este o binecuvântare. Nu o risipi pe lucruri de nimic.

Ziua de 2 mai este una specială pentru România: este sărbătorită Ziua Tineretului. Te-ai întrebat vreodată câţi tineri locuiesc pe planeta Pământ? Actualmente, populaţia globală are cea mai mare generaţie de tineri din istoria sa: 1,8 miliarde, cei mai mulţi trăind în ţările aflate în curs de dezvoltare.

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Ce este tinereţea? O vârstă frumoasă când faţa îţi este lipsită de riduri? Sau, poate, e vârsta căutărilor? Este timpul când scapi de sub supravegherea părinţilor?

Cum ar trebui să-ţi petreci tinereţea? Învăţând ca să obţii o diplomă bună? Să te distrezi până nu te mai ţii bine pe picioare? Sau este timpul când trebuie să guşti din toate plăcerile acestei lumi?

În această dimineaţă, te provoc să dai un răspuns pentru tine însuţi.

Deseori i-am auzit pe cei mai cu experienţă spunând: „Dacă aş fi tânăr din nou…” Din aceste cuvinte, înţeleg că tinereţe. Îţi dă ocazia să poţi schimba ceva spre mai bine, să poţi îndrepta ceea ce este greşit.

Olga Begleţ, Rusia

Comentariile sunt închise

Un nume bun 1 pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.