Un prieten mereu alături

Edward William Elgar

De aceea, pentru că ai preţ în ochii Mei, pentru că eşti preţuit şi te iubesc, dau oameni pentru tine şi popoare pentru viaţa ta. (Isaia 43:4)

În viaţă vei avea parte de multe încercări. Dumnezeu doreşte ca tu să desprinzi o învăţătură din fiecare. El îngăduie încercările doar pentru a te întări. Doar perseverând vei reuşi să ajungi unde ţi-ai propus. Tocmai atunci când ţi se pare că e cel mai greu, El te poartă pe braţe şi doreşte să înţelegi cât de mult preţuieşti în ochii Lui.

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

De-a lungul timpului, probabil ai avut parte de multe dezamăgiri, de momente când ţi-ai pierdut speranţa. Au fost zile, săptămâni, poate chiar luni în care te-ai simţit incapabil să faci faţă anumitor încercări.

În urmă cu mai bine de un secol şi jumătate, pe 2 iunie, s-a născut Edward William Elgar, un important compozitor şi violonist englez. Printre cele mai bune creaţii ale sale se numără lucrările orchestrale, incluzând „Enigma Variations” şi „Pomp and Circumstance Marches” concertele pentru vioară şi violoncel, lucrările corale, precum „The Dream of Gerontius” plus muzica de cameră.

Edward a avut parte de multe momente dificile în viaţă, fiind născut într-o familie cu o condiţie financiară precară. Încă din anii tinereţii, a început să înveţe limba germană pentru a putea urma Conservatorul din Leipzig, dar tatăl său nu şi-a permis să-l susţină financiar pentru finalizarea studiilor. Edward nu s-a descurajat şi, perseverând, a ajuns chiar mai sus decât îşi propusese. În momentul de faţă, în Marea Britanie există 65 de şosele care îi poartă numele, precum şi 11 bulevarde si trei locomotive.

Olivia Evelina Codrianu, Darabani (Botoşani)

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Un prieten mereu alături - 2016. De-a lungul timpului, probabil ai avut parte de multe dezamăgiri, de momente când ţi-ai pierdut speranţa. Au fost zile, săptămâni, poate chiar luni în care te-ai simţit incapabil să faci faţă anumitor încercări. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.