„FACE” ori „(THE) BOOK”?

Charles Spurgeon

Întoarceţi-vă la Mine, şi veţi fi mântuiţi toţi cei ce sunteţi la marginile pământului! Căci Eu sunt Dumnezeu, şi nu altul. (Isaia 45:22)

Oare cum ar fi viaţa mea şi viaţa ta dacă L-am căuta pe Dumnezeu cum a făcut-o acest băieţel? Eu vreau să aflu! Nu vreau să fiu mai îngrijorat pentru imaginea mea decât pentru relaţia cu Dumnezeu şi studiul Cărţii. M-am hotărât! Vreau să-L urmez din toată inima! Vii şi tu?

Astăzi îi dăm un like lui Charles Spurgeon. Acesta s-a născut în Anglia, în prima parte a secolului al XIX-lea. Până la doi ani a fost crescut de părinţi, apoi a fost nevoit să se mute cu bunicii, petrecând patru ani alături de ei. Datorită bunicului său care era pastor, a început să iubească cititul, preferata lui fiind Călătoria creştinului.

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Întors la casa părintească, a primit cu bucurie noi responsabilităţi: este vorba despre trei fraţi mai mici. Cu timpul, pasiunea pentru citit a crescut, şi a început să şi scrie. îi plăcea să compună poezii şi era „redactorul” unei reviste.

În jurul vârstei de 11 ani, a început să fie chinuit de un simţământ profund de vinovăţie. Deşi crescut într-o familie creştină, ştia că era departe de Dumnezeu. îi lipsea experienţa cu El, iar frustrarea pe care o trăia l-a determinat să facă totul pentru a-L cunoaşte.

Dumnezeu i-a răspuns într-un mod neaşteptat şi dar. în timpul unei călătorii, a fost surprins de o furtună şi, neavând alt loc în care să se adăpostească, a intrat într-o biserică metodistă, unde serviciul divin era în plină desfăşurare. Atund, Dumnezeu i-a atins inima prin versetul 22 din Isaia 45. Rezultatul? O viaţă dedicată lui Dumnezeu.

Ştefan Bărbuceanu, ITA, Cernica

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

„FACE” ori „(THE) BOOK”? - 2016. Astăzi îi dăm un like lui Charles Spurgeon. Acesta s-a născut în Anglia, în prima parte a secolului al XIX-lea. Până la doi ani a fost crescut de părinţi, apoi a fost nevoit să se mute cu bunicii, petrecând patru ani alături de ei. Datorită bunicului său care era pastor... pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.