Articolul precedentAjutor în încercări
  Articolul următorAlege înțelept

  Mult cu Dumnezeu

  John Quincy Adams – preşedinte american

  Cheamă-Mă în ziua necazului şi Eu te voi izbăvi, iar tu Mă vei proslăvi! (Psalmii 50:15)

  Când te gândeşti la oameni care au realizat mult în viaţă, indiferent de domeniul de activitate. Îţi dai seama ce potenţial există în om, ca fiinţă creată de Dumnezeu după chipul Său. Aminteşte-ţi pe parcursul acestei zile cine eşti şi, avându-L pe Creator ca susţinător şi călăuzitor, atinge ţinte cât mai înalte, spre slava Lui!

  Născut la 11 iulie 1767, John Quincy Adams a fost avocat, diplomat, politician şi cel de-al şaselea preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Numele de Quincy l-a primit în onoarea bunicului său, colonelul John Quincy.

  La un anumit moment al vieţii lui, a fost numit ambasador al Statelor Unite ale Americii în Olanda şi Prusia. A făcut parte, de asemenea, ca reprezentant al statului Massachusetts, din Senatul SUA şi din Camera reprezentanţilor.

  A fost membru al Partidului Federalist Democratic Republican, iar apoi membru al Partidului Antimasonic. Ca diplomat, Adams a fost implicat în multe negocieri internaţionale. A contribuit, în calitate de Secretar de Stat, la formularea Doctrinei Monroe.

  Istoricii sunt de acord că a fost unul dintre cei mai mari diplomaţi din istoria Statelor Unite ale Americii. John Quincy Adams ne-a oferit un model al omului organizat, stăpân pe sine, cu o mare putere de convingere, care militează pentru pace şi dreptate.

  Anonim, LTA, Craiova

  Mult cu Dumnezeu - 2016. Născut la 11 iulie 1767, John Quincy Adams a fost avocat, diplomat, politician şi cel de-al şaselea preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Numele de Quincy l-a primit în onoarea bunicului său, colonelul John Quincy. La un anumit moment al vieţii lui, a fost numit...
  366like
  „366 like” se referă în fiecare zi la o personalitate (om de valoare) care s-a născut la acea dată sau un eveniment important pentru omenire care s-a întâmplat în ziua respectivă, biografia personalităţii alese sau conținutul evenimentului respectiv; în urma acestui demers se extrage o lecție de viață, un secret pentru succes pornind de la acea (acel) persoană (eveniment). Pe lângă aceasta, se face referire la un text din Biblie pentru ziua respectivă, care se potrivește cu lecția propusă. În acest fel, fiecare zi înseamnă un like (îmi place) oferit unei persoane, dar și dorința de a fi “like” (ca și) acea persoană.

  Din aceeași categorie

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...