Mult cu Dumnezeu

John Quincy Adams – preşedinte american

Cheamă-Mă în ziua necazului şi Eu te voi izbăvi, iar tu Mă vei proslăvi! (Psalmii 50:15)

Când te gândeşti la oameni care au realizat mult în viaţă, indiferent de domeniul de activitate. Îţi dai seama ce potenţial există în om, ca fiinţă creată de Dumnezeu după chipul Său. Aminteşte-ţi pe parcursul acestei zile cine eşti şi, avându-L pe Creator ca susţinător şi călăuzitor, atinge ţinte cât mai înalte, spre slava Lui!

Născut la 11 iulie 1767, John Quincy Adams a fost avocat, diplomat, politician şi cel de-al şaselea preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Numele de Quincy l-a primit în onoarea bunicului său, colonelul John Quincy.

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

La un anumit moment al vieţii lui, a fost numit ambasador al Statelor Unite ale Americii în Olanda şi Prusia. A făcut parte, de asemenea, ca reprezentant al statului Massachusetts, din Senatul SUA şi din Camera reprezentanţilor.

A fost membru al Partidului Federalist Democratic Republican, iar apoi membru al Partidului Antimasonic. Ca diplomat, Adams a fost implicat în multe negocieri internaţionale. A contribuit, în calitate de Secretar de Stat, la formularea Doctrinei Monroe.

Istoricii sunt de acord că a fost unul dintre cei mai mari diplomaţi din istoria Statelor Unite ale Americii. John Quincy Adams ne-a oferit un model al omului organizat, stăpân pe sine, cu o mare putere de convingere, care militează pentru pace şi dreptate.

Anonim, LTA, Craiova

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Mult cu Dumnezeu - 2016. Născut la 11 iulie 1767, John Quincy Adams a fost avocat, diplomat, politician şi cel de-al şaselea preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Numele de Quincy l-a primit în onoarea bunicului său, colonelul John Quincy. La un anumit moment al vieţii lui, a fost numit... pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.