Perseverența dă roade

Elias Canetti

Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare. (Isaia 41:10)

Noi avem nevoie permanentă de rugăciune şi nu trebuie să ne dăm bătuţi niciodată. Trebuie să avem încredere în noi, gândindu-ne că, dacă muncim, putem ajunge unde ne dorim. Să nu uităm că avem pe Cineva care ne iubeşte şi care ne ajută ori de câte ori avem nevoie. Te confrunţi cu probleme sau dificultăţi? Nu renunţa! încredinţează cazul tău lui Dumnezeu şi sunt sigură că El va fi alături de tine.

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Cum te-ai simţi dacă ţi-ai pierde tatăl la numai 7 ani? S-ar schimba ceva în viaţa ta? Sau ai fi la fel ca până atunci? Te-ai simţi descurajat, crezând că planurile tale vor muri odată cu el?

Elias Canetti s-a născut în Ruse, Bulgaria, în data de 25 iulie 1905. A fost un scriitor de limbă germană, evreu, laureat în 1981 al Premiului Nobel pentru Literatură. Şi-a câştigat faima internaţională prin publicarea romanului Orbirea, în 1935.

Cu toate că tatăl său a murit în 1912, el a mers mai departe, realizând ceva cu viaţa sa. A absolvit liceul în Germania, iar în 1924 a mers la Viena ca să studieze chimia. În anii petrecuţi acolo a devenit interesat de filosofie şi literatură. După cinci ani, a obţinut diploma în chimie la Universitatea din Viena, însă nu a practicat niciodată profesia de chimist. Având voinţă, a muncit mult si a reuşit să ajungă acolo unde şi-a dorit, făcând ca viaţa lui să însemne ceva.

Andreea luliana Drăgan, LTA, Craiova

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Perseverența dă roade - 2016. Cum te-ai simţi dacă ţi-ai pierde tatăl la numai 7 ani? S-ar schimba ceva în viaţa ta? Sau ai fi la fel ca până atunci? Te-ai simţi descurajat, crezând că planurile tale vor muri odată cu el? pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.