Fiți învingători!

Fernando Alonso – pilot de Formula 1

Nu ştiţi că cei ce aleargă în locul de alergare toţi aleargă, dar numai unul capătă premiul? Alergaţi dar în aşa fel, ca să căpătaţi premiul! (1 Corinteni 9:24)

Suntem tineri şi participăm într-o cursă. Este o cursă cu greutăţi, cu încercări şi cu obstacole, având în spatele nostru un rival care se ţine aproape, gata să ne învingă. Persistând şi privind înainte către linia de sosire, cu gândul că-L vom întâlni pe Isus unde El ne aşteaptă, vom deveni învingători. Mai avem încă timp de har! Eşti pregătit/ă?

Eşti pasionat de cursele cu maşini? Sper ca tot ceea ce vei citi mai departe să-ţi captiveze atenţia şi poate vei avea de reflectat. Câţi dintre noi cunoaştem povestea lui Fernando Alonso, cel mai tânăr pilot care a câştigat titlul mondial în cadrul curselor de Formula 1?

Acesta s-a născut în Oviedo, un oraş din nordul Spaniei, în 1981, în ziua de 29 iulie.

Spre deosebire de mulţi piloţi de FI, Fernando Alonso nu provine dintr-o familie bogată. Impedimentul acesta nu l-a împiedicat să-şi împlinească visul. A reuşit să participe la cursele de carting, acesta fiind primul său pas spre cariera din Formula 1.

După ce a devenit campion de carting al Spaniei în 1994, Alonso a debutat în cursele din monoposturi în 1999, în formula Nissan. Mai târziu, a fost pilot de teste în cadrul Companiei Renault. După câteva luni, Alonso a câştigat prima cursă de Formula 1, devenind astfel cel mai tânăr câştigător al unei astfel de curse. în cariera sa, a câştigat, până în momentul de faţă, două titluri mondiale.

Andrei-Samuel Tofan, Matca (Galaţi)

366like
366like
„366 like” se referă în fiecare zi la o personalitate (om de valoare) care s-a născut la acea dată sau un eveniment important pentru omenire care s-a întâmplat în ziua respectivă, biografia personalităţii alese sau conținutul evenimentului respectiv; în urma acestui demers se extrage o lecție de viață, un secret pentru succes pornind de la acea (acel) persoană (eveniment).Pe lângă aceasta, se face referire la un text din Biblie pentru ziua respectivă, care se potrivește cu lecția propusă. În acest fel, fiecare zi înseamnă un like (îmi place) oferit unei persoane, dar și dorința de a fi “like” (ca și) acea persoană.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video