Primul pas

Universitatea din Craiova – 50 ani de la înfiinţare

Căci cine dispreţuieşte ziua începuturilor slabe? (Zaharia 4:10 p.p.)

Deşi poate că eşti la început în privinţa unui proiect sau al unui vis pe care îl ai, nu uita că orice proiect de anvergură începe cu un prim pas. Tot ce este îndeplinit cu dăruire va avea, până la urmă, un rezultat bun. Oferă timp, munceşte, luptă pentru visul tău şi visul acesta va deveni realitate.

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Cine ar fi crezut, cu 50 de ani în urmă, cu prilejul înfiinţării Universităţii din Craiova, că învăţământul din acest centru universitar, care deserveşte momentan circa 25 000 de studenţi, se va dezvolta atât de mult?

Universitatea din Craiova a fost a doua şcoală românească de grad mediu înfiinţată în România. La momentul acesta, nu mai puţin de 17 facultăţi îşi desfăşoară cursurile sub egida acestei universităţi.

Aşadar, 25 000 de minţi luminate pleacă în lume după terminarea studiilor universitare pentru a arăta că merită să înveţi. Fie că este vorba de filologi, matematicieni, avocaţi sau judecători, economişti, ingineri sau specialişti IT, mecanici, jurnalişti sau istorici, chiar şi teologi, tinerii pleacă de aici cu un vis: acela de a deveni oamenii mari ai lumii de mâine. Te afli şi tu printre ei? Sau cel puţin te-a molipsit visul lor?

Valeria Mitroi, Craiova

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Primul pas - 2016. Cine ar fi crezut, cu 50 de ani în urmă, cu prilejul înfiinţării Universităţii din Craiova, că învăţământul din acest centru universitar, care deserveşte momentan circa 25 000 de studenţi, se va dezvolta atât de mult? pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.