O inimă nouă

Michael DeBakey

Vă voi da o inimă nouă şi voi pune în voi un duh nou; voi scoate din trupul vostru inima de piatră şi vă voi da o inimă de came. (Ezechiel 36:26)

Deşi probabil nu avem nevoie de o inimă artificială pentru a ne menţine funcţia cardiacă, totuşi avem cu toţii nevoie de o schimbare a inimii, astfel încât inima noastră să iubească aşa cum iubeşte Dumnezeu. Schimbarea aceasta a fost promisă de Dumnezeu, aşa că poţi merge chiar azi la o consultaţie divină. Rata de succes este maximă – 100%.

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Bolile cardiovasculare sunt foarte frecvente în zilele noastre. Unele dintre ele sunt atât de grave, încât necesită operaţii pentru ca bolnavul să poată supravieţui.

Intervenţiile cardiovasculare sunt astăzi posibile şi datorită unui chirurg născut în această zi în urmă cu mai bine de 100 de ani. În anul 1932, Michael DeBakey a inventat o pompă peristaltică, aceasta găsindu-şi locul în medicină 20 de ani mai târziu. Datorită ei, operaţia pe cord deschis a devenit o realitate.

Pionier în ce priveşte dezvoltarea unei inimi artificiale, DeBakey a fost primul care a folosit cu succes o pompă cardiacă externă într-un pacient uman. Împreună cu echipa lui Robert Jarvik, acesta a participat la crearea inimii artificiale Jarvik-7, prima inimă artificială implantată cu succes unui om.

Andreea Ianoşi, Reghin

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

O inimă nouă - 2016. Deşi probabil nu avem nevoie de o inimă artificială pentru a ne menţine funcţia cardiacă, totuşi avem cu toţii nevoie de o schimbare a inimii, astfel încât inima noastră să iubească aşa cum iubeşte Dumnezeu. Schimbarea aceasta a fost promisă de Dumnezeu, aşa că poţi merge chiar azi la o consultaţie divină. Rata de succes este maximă - 100%. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.