Schimbă ceva!

Lev Tolstoi – romancier rus

Căci Domnul dă înţelepciune; din gura Lui iese cunoştinţă şi pricepere. [… ] Atunci vei înţelege dreptatea, judecata, nepărtinirea, toate căile care duc la bine. Căci înţelepciunea va veni în inima ta şi cunoştinţa va fi desfătarea sufletului tău. (Proverbele 2:6,9,10)

Cu toate că operele sale nu îţi influenţează viaţa în mod direct, Tolstoi a lăsat o amprentă în această lume. E timpul să urmezi şi tu drumul spre succes, alături de Creatorul tău. E timpul să laşi o urmă. Schimbă ceva, fă diferenţa!

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Încă de mic copil ţi-ai dorit să fii celebru. Tânjeai după atenţie şi îţi imaginai un viitor în care lumea se va învârti în jurul tău. Poate ai impresia că oamenii importanţi, celebri, sunt mai puternici şi mai feriţi de ispite.

În 9 septembrie 1828, s-a născut unul dintre cei mai importanţi romancieri ai lumii. Cunoscut sub numele de Lev Tolstoi, scriitorul rus a avut o influenţă hotărâtoare asupra literaturii ruse şi nu numai. În cei aproape 60 de ani de activitate pe tărâm literar, Tolstoi a cercetat cu atentie realitatea societăţii ruse si a meditat neobosit la rezolvarea problemelor cu care se confrunta poporul rus. El a parcurs un drum plin de cotituri, de la casa nobililor căreia îi aparţinea către poporul simplu pe care-l iubea cu sinceritate.

Făcând o retrospectivă asupra vieţii sale, Tolstoi a dedarat: „Din aceasta n-aş vrea să schimb nimic, în afară de relele obiceiuri pe care le-am deprins.”

Petrişor Şuteu, Jabeniţa (Mureş)

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Schimbă ceva! - 2016. Cu toate că operele sale nu îţi influenţează viaţa în mod direct, Tolstoi a lăsat o amprentă în această lume. E timpul să urmezi şi tu drumul spre succes, alături de Creatorul tău. E timpul să laşi o urmă. Schimbă ceva, fă diferenţa! pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.