Orașul luminilor

Atentatul de la World Trade Center

Căci orice făptură este ca iarba şi toată slava ei, ca floarea ierbii. Iarba se usucă şi floarea cade jos, dar Cuvântul Domnului rămâne în veac. (1 Petru 1:24, 25)

Asemenea unui arhitect priceput, Dumnezeu te-a creat şi doreşte să te înalţe deasupra norilor pentru ca, la ivirea nopţii, şi tu să luminezi peste tot în jurul tău. Clădeşte-ţi viaţa pe temelia Cuvântului Său pentru ca faima ta să nu se datoreze prăbuşirii tale.

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Încă de mic copil găseam America fascinantă, în special New Yorkul. Îmi doream ca atunci când voi fi destul de mare, să ajung să văd cu propriii ochi oraşul dominat de zgârie-nori, să-mi petrec măcar o zi în oraşul care nu doarme niciodată, să mă plimb pe străzile din Times Square şi, mai ales, să vizitez World Trade Center, cunoscut pentru Turnurile Gemene.

Cu toate că cele două turnuri au fost cele mai înalte clădiri de pe mapamond între anii 1972 şi 1973, nu acestui fapt li se datorează popularitatea. În data de 11 septembrie 2001, emisiunile de radio şi de televiziune din întreaga lume au transmis vestea despre un sângeros atentat terorist care a avut ca ţintă Turnurile Gemene. A fost nevoie de doar două avioane pentru a distruge din temelii clădirile despre care proiectanţii lor spuneau că sunt printre cele mai sigure din lume. Aproximativ 3 000 de persoane şi-au pierdut viaţa în doar câteva ore.

Andreea Butilcă, Toaca (Mureş)

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Orașul luminilor - 2016. Asemenea unui arhitect priceput, Dumnezeu te-a creat şi doreşte să te înalţe deasupra norilor pentru ca, la ivirea nopţii, şi tu să luminezi peste tot în jurul tău. Clădeşte-ţi viaţa pe temelia Cuvântului Său pentru ca faima ta să nu se datoreze prăbuşirii tale. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.