Implicarea ta contează

Paul William Walker – fondator al „Reach Out Worldwide”

Vă dau o poruncă nouă: Să vă iubiţi unii pe alţii; cum v-am iubit Eu, aţa să vă iubiţi ţi voi unii pe alţii. Prin aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei: dacă veţi avea dragoste unii pentru alţii. (Ioan 13:34, 35)

Paul a fost omul care a ştiut să facă diferenţa, iar viaţa pe care a trăit-o în afara Hollywoodului a inspirat milioane de tineri. Să pui deoparte din timpul tău pentru a le sluji altora nu este uşor, dar, la final, vei realiza că lucrul acest. Îţi aduce împlinire şi fericire. Este ceea ce doreşte Dumnezeu pentru tine şi pentru mine.

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Probabil că măcar unul dintre visurile copilăriei tale încă este activ în lista ta de priorităţi. Dacă îţi doreşti să faci mai bună lumea din jurul tău, poate vei găsi inspiraţie în viaţa celebrului actor Paul Walker.

Paul Walker s-a născut în Glendale, California, în ziua de 12 septembrie 1973, avându-i ca părinţi pe Paul William Walker III şi Cheryl Walker. Primul rol în industria cinematografică l-a obţinut în anul 1986. A fost pasionat de fotbal, surf şi biologie marină. În anul 2010, imediat după cutremurul devastator din Haiti, Paul şi-a înfiinţat propria organizaţie caritabilă, pe care a numit-o „Reach Out Worldwide”, cu scopul ajutorării persoanelor afectate de diverse calamităţi naturale din lumea întreagă.

Actorul nu a simţit niciodată nevoia să se fălească în presă cu roadele muncii sale de binefacere, însă activitatea sa caritabilă a avut un puternic impact în salvarea a numeroase vieţi. Motto-ul organizaţiei sale este acesta: „Făcând diferenţa în viaţa unei singure persoane, lumea se va schimba în bine.” Actorul spunea: „Dacă era tsunami în Sri Lanka sau cutremur în Indonezia, mereu spuneam că ar trebui să fiu acolo, să ajut.”

Eliza Codiţoiu, Leamna (Dolj)

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Implicarea ta contează - 2016. Paul a fost omul care a ştiut să facă diferenţa, iar viaţa pe care a trăit-o în afara Hollywoodului a inspirat milioane de tineri. Să pui deoparte din timpul tău pentru a le sluji altora nu este uşor, dar, la final, vei realiza că lucrul acest. Îţi aduce împlinire şi fericire. Este ceea ce doreşte Dumnezeu pentru tine şi pentru mine. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.