Articolul precedentMama
  Articolul următorDumnezeu nu greşeşte (I)

  Implicarea ta contează

  Paul William Walker – fondator al „Reach Out Worldwide”

  Vă dau o poruncă nouă: Să vă iubiţi unii pe alţii; cum v-am iubit Eu, aţa să vă iubiţi ţi voi unii pe alţii. Prin aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei: dacă veţi avea dragoste unii pentru alţii. (Ioan 13:34, 35)

  Paul a fost omul care a ştiut să facă diferenţa, iar viaţa pe care a trăit-o în afara Hollywoodului a inspirat milioane de tineri. Să pui deoparte din timpul tău pentru a le sluji altora nu este uşor, dar, la final, vei realiza că lucrul acest. Îţi aduce împlinire şi fericire. Este ceea ce doreşte Dumnezeu pentru tine şi pentru mine.

  Probabil că măcar unul dintre visurile copilăriei tale încă este activ în lista ta de priorităţi. Dacă îţi doreşti să faci mai bună lumea din jurul tău, poate vei găsi inspiraţie în viaţa celebrului actor Paul Walker.

  Paul Walker s-a născut în Glendale, California, în ziua de 12 septembrie 1973, avându-i ca părinţi pe Paul William Walker III şi Cheryl Walker. Primul rol în industria cinematografică l-a obţinut în anul 1986. A fost pasionat de fotbal, surf şi biologie marină. În anul 2010, imediat după cutremurul devastator din Haiti, Paul şi-a înfiinţat propria organizaţie caritabilă, pe care a numit-o „Reach Out Worldwide”, cu scopul ajutorării persoanelor afectate de diverse calamităţi naturale din lumea întreagă.

  Actorul nu a simţit niciodată nevoia să se fălească în presă cu roadele muncii sale de binefacere, însă activitatea sa caritabilă a avut un puternic impact în salvarea a numeroase vieţi. Motto-ul organizaţiei sale este acesta: „Făcând diferenţa în viaţa unei singure persoane, lumea se va schimba în bine.” Actorul spunea: „Dacă era tsunami în Sri Lanka sau cutremur în Indonezia, mereu spuneam că ar trebui să fiu acolo, să ajut.”

  Eliza Codiţoiu, Leamna (Dolj)

  Implicarea ta contează - 2016. Paul a fost omul care a ştiut să facă diferenţa, iar viaţa pe care a trăit-o în afara Hollywoodului a inspirat milioane de tineri. Să pui deoparte din timpul tău pentru a le sluji altora nu este uşor, dar, la final, vei realiza că lucrul acest. Îţi aduce împlinire şi fericire. Este ceea ce doreşte Dumnezeu pentru tine şi pentru mine.
  366like
  „366 like” se referă în fiecare zi la o personalitate (om de valoare) care s-a născut la acea dată sau un eveniment important pentru omenire care s-a întâmplat în ziua respectivă, biografia personalităţii alese sau conținutul evenimentului respectiv; în urma acestui demers se extrage o lecție de viață, un secret pentru succes pornind de la acea (acel) persoană (eveniment). Pe lângă aceasta, se face referire la un text din Biblie pentru ziua respectivă, care se potrivește cu lecția propusă. În acest fel, fiecare zi înseamnă un like (îmi place) oferit unei persoane, dar și dorința de a fi “like” (ca și) acea persoană.

  Din aceeași categorie

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...