Fă tot și fă bine

Samuel Wilson – ambalator de carne si cărămidar

Tot ce găseşte mâna ta să facă, fă cu toată puterea ta! (Eclesiastul 9:10)

Samuel Wilson ne stă ca mărturie că fiecare lucru pe care îl facem, oricât de neînsemnat, trebuie făcut cât mai bine. Pentru fiecare motiv ca să nu faci un lucru sau să abandonezi poţi găsi o sută de motive ca să continui şi să mergi mai departe. Fă totul cu putere!

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Îmi aduc cu plăcere aminte de momentele acelea din copilărie când tata îmi dădea câte o sarcină, iar eu mă străduiam să fac totul cât mai bine. Chiar dacă nu auzisem şi nici nu citisem despre Samuel Wilson, în multe ipostaze din viaţa mea mă regăsesc acum în el, în ceea ce a ţinut de realizarea unor sarcini care trebuiau îndeplinite foarte bine.

Samuel Wilson s-a născut pe data de 13 septembrie 1766 în Arlington, Massachusetts. La vârsta de 15 ani, Samuel s-a înrolat în armata revoluţionară, iar atribuţiile sale constau în păzirea şi îngrijirea bovinelor, repararea gardurilor, precum şi sacrificarea animalelor şi ambalarea cărnii. Păzirea cărnii era foarte importantă, existând posibilitatea otrăvirii ei de către duşmani. Însă această etapă a durat doar câteva luni, până când armata s-a predat.

După ce s-a mutat în oraşul Troy, New York, Samuel şi-a cumpărat o proprietate în aproprierea râului Hudson. Aici a găsit toate elementele naturale perfecte pentru a face cărămizi din lut. Astfel că Samuel Wilson a devenit primul cărămidar din Troy, iar cărămizile lui se regăsesc şi astăzi în multe dintre clădirile istorice care s-au păstrat. Wilson este cunoscut în SUA ca „Unchiul Sam”.

Alin Cătinean, Târgu Mureş

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Fă tot și fă bine - 2016. Samuel Wilson ne stă ca mărturie că fiecare lucru pe care îl facem, oricât de neînsemnat, trebuie făcut cât mai bine. Pentru fiecare motiv ca să nu faci un lucru sau să abandonezi poţi găsi o sută de motive ca să continui şi să mergi mai departe. Fă totul cu putere! pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.