Lui Dumnezeu îi place zâmbetul tău

Charlie Chaplin – actor şi regilor englez

O inimă veselă este un bun leac, dar un duh mâhnit usucă oasele. (Proverbele 17:22)

Astăzi nu este o zi obişnuită, este o zi în care ai şansa de a face pe cineva fericit. Zâmbeşte! „Nu vei zări nicicând un curcubeu dacă te uiţi în jos” (Charlie Chaplin). Dumnezeu ţi-a dat o viaţă de care să te bucuri; mulţumeşte-I pentru asta!

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

„Viaţa este nedreaptă!”- e cea mai frecventă propoziţie pe care ne-o spunem sau pe care o auzim în momentele dificile. Nu primim întotdeauna ceea ce ne dorim. Uneori simţim că nici nu avem pentru ce să mulţumim. Simţim că noi suntem cei care suferă cel mai mult, că tot răul îşi face loc la noi în casă, familie, viaţă şi uităm să zâmbim. Viaţa este prea scurtă pentru a fi trist, pentru a te certa cu mama, fratele sau soţia ta. Viaţa este prea scurtă pentru a nu zâmbi.

Charlie Chaplin a fost un perfecţionist în domeniul cinematografiei şi s-a bucurat de un succes enorm. Ceea ce admir cel mai mult la el este modul de a gândi. Atunci când nu obţinem rezultatele pe care le dorim, ar fi bine să ne amintim ce a spus celebrul actor: „Trebuie să crezi în tine, ăsta-i secretul. Chiar şi atunci când eram la orfelinat sau alergam pe străzi să găsesc ceva de mâncare, mă gândeam la mine ca la cel mai mare actor din lume.” Charlie Chaplin şi-a amuzat publicul şi, în ciuda problemelor, nici el nu a uitat să râdă: „Am multe probleme în viaţa mea, dar buzele mele nu ştiu asta. Ele zâmbesc întotdeauna.”

Rona Dumitrescu, Slatina

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Lui Dumnezeu îi place zâmbetul tău - 2016. Astăzi nu este o zi obişnuită, este o zi în care ai şansa de a face pe cineva fericit. Zâmbeşte! „Nu vei zări nicicând un curcubeu dacă te uiţi în jos” (Charlie Chaplin). Dumnezeu ţi-a dat o viaţă de care să te bucuri; mulţumeşte-I pentru asta! pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.