Mâini înzestrate

Ben Carson – omul care a salvat vieţi

Doamne, Tu eşti Dumnezeul meu; pe Tine Te voi înălţa! Laud Numele Tău, căci ai făcut lucruri minunate; planurile Tale făcute mai dinainte s-au împlinit cu credincioşie. (Isaia 25:1)

Ben Carson a vindecat mulţi oameni. Marele Medic ne cheamă la El ca să ne vindece inima, întrebarea este: Am făcut tot ce puteam mai bine pentru a-L urma?

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Poate că nu toţi avem voinţa să ajungem unde ne-am propus. Pe parcursul drumului, renunţăm pentru că ni se pare prea greu. Dar unii au muncit foarte mult pentru a-şi atinge ţintele. Cel mai bun exemplu este Ben Carson.

Doctorul Benjamin Carson s-a născut pe data de 18 septembrie 1951 în Detroit, într-o familie săracă. La vârsta de 8 ani, tatăl lui a părăsit familia. Ben a suferit foarte mult. Cu toate acestea, mama sa a insistat ca el şi fratele său, Curtis, să citească cel puţin două cărţi pe săptămână şi să nu se uite la mai mult de trei emisiuni TV. Această educaţie timpurie a adus realizări mari în viaţa lui Carson. După multă muncă, a reuşit să îşi atingă ţelul de a deveni doctor. Chiar dacă este „de culoare”, lucrul acesta nu l-a împiedicat să-şi atingă ţintele.

Ben Carson este cunoscut în toată lumea pentru prima separare a unor gemeni siamezi, uniţi în partea superioară a capului. Este licenţiat al Universităţii Yale si al Facultăţii de Medicină de la Universitatea din Michigan. A fost director al Secţiei de neurochirurgie pediatrică a prestigiosului spital „Johns Hopkins”. El a spus: „Gândind cutezător, putem să ne transformăm pe noi şi lumea în care trăim.”

Sara Letiţia Scumpu, Zimnicea

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Mâini înzestrate - 2016. Ben Carson a vindecat mulţi oameni. Marele Medic ne cheamă la El ca să ne vindece inima, întrebarea este: Am făcut tot ce puteam mai bine pentru a-L urma? pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.