Prima dragoste

Thomas Edison – inventator

Nu te teme, turmă mică, pentru că Tatăl vostru vă dă cu plăcere împărăţia. (Luca 12:32)

Dumnezeu ţine vie amintirea fiecăruia dintre cei pe care i-a creat şi îi susţine în viaţa de pe pământ, dorind să le spună în fiecare zi că sunt şi au fost mereu acei copii pentru care El ar face orice lucru posibil. Dumnezeu ne consideră mult mai valoroşi decât orice altceva, pentru că am fost creaţi de El şi vrea să ne ofere ce este mai bun pentru noi.

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Atunci când facem un anumit lucru pentru prima oară, viaţa noastră se schimbă şi în acelaşi timp ne ataşăm de obiectul construit sau de realizarea noastră. Probabil că ne vom aminti toată viaţa de prima maşină, de primul telefon mobil, de primul ghiozdan sau orice altceva care ne-a marcat linia vieţii.

La data de 11 octombrie 1968, Thomas Edison, bine-cunoscutul inventator de origine americană, a brevetat prima lui invenţie: instrumentul de înregistrare mecanică a sunetului. Pe lângă acesta, Edison a mai inventat multe maşinării folositoare omului din epoca sa şi chiar şi pentru oamenii din ziua de azi, printre acestea numărându-se: becul, instrumentul electromagnetic de numărat voturi, mobila din beton etc. Cu toate acestea, istoria consemnează că cea mai apropiată de inima lui a rămas prima sa invenţie impresionantă, fonograful. Prima propoziţie înregistrată şi redată de acest aparat a fost: „Maria are un mieluşel” vocea fiind a lui Edison. Atât el, cât şi echipa lui au rămas surprinşi la auzul acestor cuvinte redate de aparatul care, la vremea respectivă, era încă într-un stadiu incipient, fiind dezvoltat şi îmbunătăţit ulterior.

Edmond Lucaciu, Braşov

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Prima dragoste - 2016. Dumnezeu ţine vie amintirea fiecăruia dintre cei pe care i-a creat şi îi susţine în viaţa de pe pământ, dorind să le spună în fiecare zi că sunt şi au fost mereu acei copii pentru care El ar face orice lucru posibil. Dumnezeu ne consideră mult mai valoroşi decât orice altceva, pentru că am fost creaţi de El şi vrea să ne ofere ce este mai bun pentru noi. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.