La îndemâna tuturor

William Morton – medic stomatolog

Căci harul lui Dumnezeu, care aduce mântuire pentru toti oamenii, a fost arătat. (Tit 2:11)

Într-un mod similar, evreii, deşi aveau toate informaţiile care arătau spre Mântuitorul lumii, au ales să nu facă legăturile şi nici măcar atunci când Isus S-a arătat nu au avut încredere că harul lui Dumnezeu este pentru ei. Poate şi noi ne luptăm cu greutăţi, obiceiuri sau încercări şi dorim să scăpăm de ele, dar nu găsim soluţii. Dumnezeu e gata să ne descopere ceva mai eficient şi mai puternic decât cea mai impresionantă sforţare omenească: harul Său mântuitor.

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Multe lucruri evidente sunt trecute cu vederea sau desconsiderate pentru simplul motiv că nu au fost încă descoperite sau definite de cineva care să le explice şi să le prezint. Într-un mod adecvat. Natura şi mediul înconjurător ne oferă foarte multe remedii, soluţii pe care încă nu le-am descoperit în întregime şi care stau încă ascunse, aşteptând să fie scoase la lumină prin cercetare.

William Morton a fost primul medic care, la data de 16 octombrie 1846, a folosit într-o demonstraţie publică eterul ca anestezic pentru o intervenţie chirurgicală. Chiar dacă substanţa exista la vremea aceea si nu era o combinaţie secretă, medicii nu foloseau eterul ca anestezic Morton a fost cel care a revoluţionat lumea medicală folosind o substanţă pentru atenuarea durerii pacienţilor care aveau de îndurat o intervenţie chirurgicală.

Edmond Lucaciu, Braşov

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

La îndemâna tuturor - 2016. Poate şi noi ne luptăm cu greutăţi, obiceiuri sau încercări şi dorim să scăpăm de ele, dar nu găsim soluţii. Dumnezeu e gata să ne descopere ceva mai eficient şi mai puternic decât cea mai impresionantă sforţare omenească: harul Său mântuitor. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.