În drum spre succes

Lavinia Milosovici – multiplă campioană la gimnastică

Căci cel neprihănit de şapte ori cade şi se ridică. (Proverbele 24:16 p.p.)

Şi în viaţa noastră se regăsesc momente asemănătoare cu experienţa lui Milo. Diferenţa o poţi face chiar tu. De tine depinde dacă laşi eşecul să te doboare sau dacă înveţi să te ridici deasupra nereuşitelor. Nu uita că ai un mare Ajutor. Dumnezeu nu te va lăsa niciodată singur. Nu există eşec adevărat decât atunci când renunţi la luptă. Există totuşi căderi temporare care pot fi considerate provocări sau ocazii de avânt pentru o nouă reuşită alături de Hristos.

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Probabil că ai auzit şi tu de marea gimnastă româncă Lavinia Milosovici, sau Milo, cum este cunoscută în lumea sportului. Performanţa care a făcut-o celebră este nota 10 de la sol, obţinută la Jocurile Olimpice de la Barcelona, în 1992.

Părea că nu există cuvântul „eşec” în vocabularul acestei gimnaste. Totuşi lucrurile nu au stat chiar aşa. Antrenorul ei a povestit momentele trăite în competiţia de la Barcelona. După rezultatele foarte bune obţinute la primele probe, a urmat un moment de cumpănă pentru micuţa Milo. La proba de la bârnă a ratat o săritură. Cu toate acestea, a urcat înapoi pe bârnă şi a continuat exerciţiul. Mai mult decât atât, la următoarea probă, cea de la sol, a reuşit să atingă cea mai mare performanţă din cariera ei. Nota 10! Nici ei nu-i venea să creadă!

Milo nu a lăsat ca acea singură greşeală să o înfrângă, ci a mers mai departe cu mai multă determinare.

Naomi-Eveline Butuc, Curtea de Argeş

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

În drum spre succes - 2016. Dumnezeu nu te va lăsa niciodată singur. Nu există eşec adevărat decât atunci când renunţi la luptă. Există totuşi căderi temporare care pot fi considerate provocări sau ocazii de avânt pentru o nouă reuşită alături de Hristos. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.