Nu-ți pierde încrederea!

Auguste Rodin – sculptor

Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu Îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare. (Isaia 41:10)

Cu toate că Rodin a fost respins iniţial de la Beaux-Arts, datorită perseverenţei a ajuns un sculptor renumit. Pe drumul nostru vom întâlni multe dificultăţi, poate chiar oameni care ne vor spune să ne întoarcem din cale. Însă atunci când ştim că Dumnezeu ne poartă în mâna Sa, trebuie să credem că El ne va da toate mijloacele de care avem nevoie ca să mergem înainte.

Ţi s-a întâmplat vreodată să ai în minte o idee genială sau un plan măreţ? Însă atunci când ai întâlnit primele obstacole, primele dezamăgiri, să încetezi să crezi că visul tău ar putea deveni realitate?

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Auguste Rodin a fost unul dintre cei mai renumiţi sculptori ai lumii. Acesta s-a născut într-o familie modestă din Paris, în data de 12 noiembrie 1840. La vârsta de 14 ani, a început să studieze în domeniul artelor. Din nefericire, a fost respins la Beaux-Arts. Renunţând la pasiunea lui, a intra. Într-un ordin monahal, dar a fost încurajat de superiorul ordinului să îşi continue cariera de artist.

A debutat cu portrete şi desene sub îndrumarea lui Jean-Baptiste Carpeux. Şi-a dezvoltat aptitudinile artistice şi a introdus modalităţi noi de a sculpta şi de a picta.

Rodin a devenit, în 1899, preşedintele Secţiei de sculptură de la Societe National des Beaux-Arts. El şi-a propus să revoluţioneze limbajul sculpturii, făcându-1 capabil să expună adevărul uman dincolo de clişeele academice.

Veronica Georgiana llovan, Bistriţa

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Nu-ți pierde încrederea! - 2016. Cu toate că Rodin a fost respins iniţial de la Beaux-Arts, datorită perseverenţei a ajuns un sculptor renumit. Pe drumul nostru vom întâlni multe dificultăţi, poate chiar oameni care ne vor spune să ne întoarcem din cale. Însă atunci când ştim că Dumnezeu ne poartă în mâna Sa, trebuie să credem că El ne va da toate mijloacele de care avem nevoie ca să mergem înainte. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.