Rețeta succesului

Gabriela Szabo – atletă

… Să dăm la o parte orice piedică… şi să alergăm cu stăruinţă… (Evrei 12:1)

Sunt convinsă că perseverenţa care a ajutat-o pe Gabriela Szabo să câştige peste 20 de medalii de aur şi să bată 4 recorduri mondiale te va ajuta şi pe tine să îţi atingi obiectivele şi să depăşeşti orice obstacol pe care-l vei întâlni. Dacă Îl vei lăsa pe Dumnezeu să-ţi binecuvânteze eforturile şi dacă vei lucra împreună cu El, vei atinge culmi imposibile, realizând lucruri măreţe.

Cunoşti persoane care îţi lasă impresia că pot face orice îşi propun? Care lucrează din greu, cu entuziasm, bucurându-se apoi de rezultatele obţinute?

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Aprilie 1988, parcul municipiului Bistriţa. Gabriela Szabo a început drumul ei spre succes câştigând crosul local. Era doar o fată de 13 ani, firavă, dar energică şi sprintenă, care fusese trimisă acolo de profesoara de sport. În momentele acelea, nimeni nu s-a gândit că această fată avea să ajungă, în 1999, printre cei mai buni adeţi ai lumii.

„Eu nu mă opream din alergat niciodată, că era ploaie, frig sau caniculă” a declarat Gabriela. Mesajul ei vorbeşte nu doar despre acţiune. Înspatele cuvintelor se ascunde o atitudine, perseverenţa.

Cu siguranţă nu i-a fost uşor ca, în fiecare dimineaţă, să meargă la şcoală, să înveţe, şi, în acelaşi timp, să se pregătească şi pentru olimpiade, concursuri şi turnee de adetism. Muncind din greu şi fiind perseverentă, Gabriela a demonstrat că şcoala poate fi îmbinată cu sportul de performanţă: „Absolut la toate materiile învăţam, încercând să fiu la fel de serioasă ca şi în sport.”

Adelina Paraşcineţ, Bistriţa

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Rețeta succesului - 2016. Sunt convinsă că perseverenţa care a ajutat-o pe Gabriela Szabo să câştige peste 20 de medalii de aur şi să bată 4 recorduri mondiale te va ajuta şi pe tine să îţi atingi obiectivele şi să depăşeşti orice obstacol pe care-l vei întâlni. Dacă Îl vei lăsa pe Dumnezeu să-ţi binecuvânteze eforturile şi dacă vei lucra împreună cu El, vei atinge culmi imposibile, realizând lucruri măreţe. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.