Născut a doua oară

Carl Maria von Weber – compozitor german

Te caut din toată inima mea, nu mă lăsa să mă abat de ia poruncile Tale. Strâng Cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta! (Psalmii 119:10, 11)

Viaţă este plină de suişuri şi de coborâşuri, însă noi trebuie să veghem asupra fiecărui pas pe care-l facem. Mereu trebuie să privim spre Isus şi în fiecare clipă trebuie să-l căutăm sfatul şi ajutorul pentru a nu ne abate de la calea cea dreaptă.

Ne place să avem siguranţă şi stabilitate. Nu ne plac schimbările. Ne este teamă de necunoscut şi de ceea ce ar putea aduce viitorul. Însă viaţa înseamnă schimbare.

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Carl Maria von Weber, compozitor, dirijor de operă, pianist şi chitarist, s-a născut în-tr-o familie de artistă la data de 18 noiembrie 1789, în Germania. Deşi pe parcursul vieţii a dat dovadă de o inteligenţă sclipitoare, depă-şindu-şi problemele de sănătate, a avut parte şi de multe coborâşuri. A urmat drumuri periculoase, sedus de valurile dulci ale unei vieţi delăsătoare. A ajuns chiar să fie condamnat şi exilat pentru delapidare.

În urma întâmplărilor de felul acesta, ce i-au adus multă amărăciune, von Weber a luat hotărârea de a se schimba. A revenit astfel la marea sa pasiune, aceea de a crea muzică. Von Weber a lăsat în urma lui o serie de opere romantice remarcabile, precum Der Freischiitz şi Oberon.

Muzicianul şi-a încheiat viaţa la Londra, unde se mutase cu ocazia premierei operei Oberon. Darurile şi talentele primite l-au făcut pe Carl Maria von Weber să fie, în fiecare moment al vieţii sale scurte, preţuit şi îndrăgit de către cei din jur.

Laura Izabela Bengescu, Craiova

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Născut a doua oară - 2016. Viaţă este plină de suişuri şi de coborâşuri, însă noi trebuie să veghem asupra fiecărui pas pe care-l facem. Mereu trebuie să privim spre Isus şi în fiecare clipă trebuie să-l căutăm sfatul şi ajutorul pentru a nu ne abate de la calea cea dreaptă. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.