Zbor către cer

Aurel Vlaicu

Eu mă duc să vă pregătesc un loc. Şi, după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine ca, acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi. (Ioan 14:2,3)

Fiecare zi este o nouă oportunitate. Poate că cineva te-a supărat sau te-a deranjat şi consideri că nu trebuia să o facă. Du-te şi vorbeşte cu persoana aceea chiar dacă ţi-a greşit. Sau poate că astăzi o să vezi tristeţe pe feţele oamenilor, încearcă să fii pentru ei o bucurie. Să ne dorim să ajungem şi noi acasă, pentru a zbura alături de Tatăl nostru ceresc.

Am stat şi m-am întrebat adesea dacă marile personalităţi s-au gândit vreodată cât de departe vor ajunge. Probabil că şi-au stabilit anumite obiective, şi-au făcut planuri, însă cât de mult credeau în realizarea visurilor lor?

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Aurel Vlaicu se naşte la data de 19 noiembrie 1882, în satul Binţinţi, în apropiere de Orăştie. Inventator şi pionier al aviaţiei române şi mondiale, Aurel Vlaicu a arătat că prin voinţă te poţi ridica la înălţime.

În ciuda situaţiei materiale foarte modeste pe care o avea, şi-a dorit nespus de mult să îşi continue studiile pentru a se perfecţiona în domeniul construirii aparatelor de zbor. După finalizarea studiilor la Universitatea Ludwig Maximilians din Munchen, obţine diploma de inginer, iar mai târziu construieşte un aparat de zbor care îl va face să rămână în istorie.

Care e ţinta ta pentru astăzi? Sau este doar o zi „obişnuită”? Care e scopul nostru pe acest pământ? Oare nu acela de a ne forma un caracter asemenea celui al Domnului Isus?

Flavius Andrei, Craiova

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Zbor către cer - 2016. Fiecare zi este o nouă oportunitate. Poate că cineva te-a supărat sau te-a deranjat şi consideri că nu trebuia să o facă. Du-te şi vorbeşte cu persoana aceea chiar dacă ţi-a greşit. Sau poate că astăzi o să vezi tristeţe pe feţele oamenilor, încearcă să fii pentru ei o bucurie. Să ne dorim să ajungem şi noi acasă, pentru a zbura alături de Tatăl nostru ceresc. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.