Fii de folos celor din jur!

Thomas Alva Edison – inventatorul fonografului

Tot ce găseşte mâna ta să facă, fă ca toată puterea ta! (Eclesiastul 9:10)

Nu trebuie ca atenţia noastră să se concentreze pe talentele altora, ci trebuie să încercăm să le descoperim pe ale noastre. Să ne uităm mai mult la noi şi să ne descoperim talentele pentru a le putea dezvolta în viaţa de zi cu zi. Cu ajutorul talentelor noastre putem să înfrumuseţăm viaţa celor din jur.

Îmi aduc aminte cu nostalgie de momentele din copilărie când bunica îmi punea povestioare la casetofon ca să mă adoarmă.

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Casetofonul este, evident, o invenţie mai recentă decât magnetofonul sau fonograful, dar să nu uităm că ideea de casetofon a fost preluată de la Thomas Edison, inventatorul fonografului.

Fonograful a fost primul aparat de înregistrare a sunetelor şi totodată de reproducere a lor. Acest aparat înregistra sunetele şi le reproducea cu exactitate.

Fonograful a fost inventat chiar pe data de 21 noiembrie 1877.

Thomas Edison a fost un important inventator şi om de afaceri american, care şi-a folosit talentele primite în dar de la Dumnezeu spre folosul celor din jur.

Ana-Maria Szabo, Cluj-Napoca

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Fii de folos celor din jur! - 2016. Nu trebuie ca atenţia noastră să se concentreze pe talentele altora, ci trebuie să încercăm să le descoperim pe ale noastre. Să ne uităm mai mult la noi şi să ne descoperim talentele pentru a le putea dezvolta în viaţa de zi cu zi. Cu ajutorul talentelor noastre putem să înfrumuseţăm viaţa celor din jur. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.