Urmărește-ți visul!

Joe DiMaggio – cel mai bun jucător de baseball

Nu ştiţi că cei ce aleargă în locul de alergare toţi aleargă, dar numai unul capătă premiul!? Alergaţi dar în aşa fel, ca să căpătaţi premiul! (1 Corinteni 9:24)

Joe DiMaggio a inspirat lumea prin ambiţia şi devotamentul său, devenind un exemplu pentru generaţiile următoare. Tu ce vei lăsa în urma ta? Fii la rândul tău un model demn de urmat, care să-i inspire şi să-i motiveze pe cei din jur!

Fiecare dintre noi are speranţe, visuri pentru care este dispus să facă orice ţine de el, astfel încât acestea să devină realitate.

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Joe DiMaggio (născut în data de 25 noiembrie 1914) a fost unul dintre cei mai buni jucători de baseball din istorie. Acesta a câştigat nouă campionate mondiale de baseball şi a stabilit un incredibil record pentru MLB de 56 dejocuri câştigate fără nicio lovitură greşită, record pe care mulţi îl cred de neîntrecut.

De mic copil, Joe a visat să devină un sportiv faimos, iar asta în ciuda faptului că tatăl său dorea ca el să devină pescar. Prin mult efort şi datorită curajului său, Joe a devenit un adevărat star al baseballului.

Joe a fost considerat timp de 13 ani cel mai bun jucător de baseball din lume. S-a căsătorit în ianuarie 1954 cu Marilyn Monroe. A murit pe 8 martie 1999, după o viaţă lungă şi împlinită.

Bogdan Cerincica, LTA, Craiova

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Urmărește-ți visul! - 2016. Joe DiMaggio a inspirat lumea prin ambiţia şi devotamentul său, devenind un exemplu pentru generaţiile următoare. Tu ce vei lăsa în urma ta? Fii la rândul tău un model demn de urmat, care să-i inspire şi să-i motiveze pe cei din jur! pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.