Un vas ales

Ellen Gould White

Scoate zgura din argint, şi argintarul va face din el un vas ales! (Proverbele 25:4)

Şi tu ai o minte extraordinară şi capacităţi care aşteaptă să fie puse în valoare. Poate că te simţi slab, neîndemânatic sau nepregătit. Însă, dacă îţi vei pune toate talentele şi abilităţile la dispoziţia lui Dumnezeu, El va face din tine un vas ales.

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Ţi s-a întâmplat vreodată să refuzi o oportunitate extraordinară din cauză că nu te simţeai pregătit?
Născută la Gorham, Maine, pe 26 noiembrie 1827, Ellen White a fost o pionieră creştină americană, implicată în fondarea Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea. A fost o femeie înzestrată cu daruri spirituale remarcabile, prin scrierile şi activitatea sa publică având impact asupra a milioane de oameni de pe tot globul.

Pe când avea 9 ani, o colegă de la şcoală a aruncat cu o piatră în Ellen şi i-a spart nasul. Lovitura a fost atât de gravă, încât a rămas desfigurată pe viaţă. Ellen a zăcut inconştientă timp de trei săptămâni, zbătându-se între viaţă şi moarte. Înurma acestei experienţe, nu a mai putut să continue şcoala. Cu toate acestea, ea a decis să-şi predea viaţa lui Dumnezeu.

A scris mai mult de 5 000 de articole şi 49 de cărţi. Astăzi, incluzând compilaţiile din cele 55 000 de pagini de manuscris, sunt disponibile mai mult de 100 de titluri în limba engleză. Ellen White este femeia-scriitor cea mai tradusă din toată istoria literaturii şi cel mai tradus autor american, opera ei acoperind o arie vastă de subiecte: religie, educaţie, sănătate, relaţii sociale, nutriţie.

Alexandru-lulian Soare, Alexandria

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Un vas ales - 2016. Şi tu ai o minte extraordinară şi capacităţi care aşteaptă să fie puse în valoare. Poate că te simţi slab, neîndemânatic sau nepregătit. Însă, dacă îţi vei pune toate talentele şi abilităţile la dispoziţia lui Dumnezeu, El va face din tine un vas ales. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.