Farmecul unui om

Daiana Dajulescu

Ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui, (Proverbele 19:22 p.p.)

Adevăratul motiv pentru care Daiana este admirată şi apreciată de cei din jur nu se datorează performanţelor ei. De mică, ea a dat dovadă de bunătate, fiind mereu dispusă să facă ceva pentru a-i vedea fericiţi pe cei care aveau nevoie de ajutor. Succesul înseamnă mai mult decât realizarea profesională. Succesul înseamnă să faci mici acte de bunătate, în mod dezinteresat, pentru cei din jur.

Care este secretul persoanelor care se fac atât de plăcute, încât, de multe ori, pierdem noţiunea timpului când stăm în prezenţa lor?

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

În prima zi de iarnă a anului 1998, umila casă a familiei Dajulescu, de la marginea oraşului Târgu Jiu, a fost luminată de naşterea unei fetiţe pe care au numit-o Daiana.

În fiecare zi, părinţii munceau din greu, dar râsetele micuţei Daiana şi năzbâtiile ei copilăreşti le umpleau casa de fericire. Daiana era o fetiţă foarte energică, aşa că, la numai 4 ani, părinţii au hotărât să o înscrie la o sală de gimnastică aerobică. Antrenamentele nu erau uşoare, dar încurajările au motivat-o să persevereze. După doi ani de pregătiri intense, a câştigat prima ei medalie la un concurs din Arad.

Dificultăţile au apărut odată cu începerea şcolii, Daiana fiind nevoită să renunţe la timpul ei liber. Efortul de a îmbina învăţătura cu sportul i-a fost răsplătit însă din plin. Prin multă muncă şi sacrificiu, până la vârsta de 16 ani a reuşit să strângă în palmaresul personal 58 de medalii, dintre care 52 de aur, 114 diplome şi 25 de trofee, fiind numită căpitanul echipei de gimnastică aerobică din Târgu Jiu.

Denis Piţurlea, Târgu Jiu

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Farmecul unui om - 2016. Adevăratul motiv pentru care Daiana este admirată şi apreciată de cei din jur nu se datorează performanţelor ei. De mică, ea a dat dovadă de bunătate, fiind mereu dispusă să facă ceva pentru a-i vedea fericiţi pe cei care aveau nevoie de ajutor. Succesul înseamnă mai mult decât realizarea profesională. Succesul înseamnă să faci mici acte de bunătate, în mod dezinteresat, pentru cei din jur. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.