Ești liber

Ziua Internaţională pentru Abolirea Sclaviei

Deci, dacă Fiul vă va face slobozi, veţi fi cu adevărat slobozi. (Ioan 8:36)

Astăzi, când vei dori să faci o alegere, gândeşte-te că Isus a venit să ne elibereze. Meditează la sacrificiul enorm pe care L-a făcut pentru ca tu să ai libertatea de a trăi o viaţă frumoasă!

Poveştile despre sclavi ne par ireale, mai ales când ne este prezentată câte o istorie cu stăpâni lipsiţi de milă. Din păcate, sclavia a apărut de foarte mult timp şi încă este prezentă în zilele noastre, sub diferite forme.

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Cred că Adam a fost primul bărbat care a devenit rob. El a fost rob al păcatului, iar de atunci, sistemul acesta s-a lărgit şi i-a cuprins pe toţi oamenii.

În Biblie, citim despre Avraam că avea robi (Eliezer, Agar), iar despre Iosif aflăm că a fost vândut ca sclav.

Isus spune că nu putem sluji la doi stăpâni. În zilele noastre nu ne mai numim robi, sclavi sau slugi, însă, de multe ori, îl lăsăm pe cel rău să ne conducă viaţa. Iar lucrul acesta este mai grav decât traficul cu persoane, pentru că sufletul nu se poate cumpăra, dar se poate vinde.

Cea mai bună veste este eliberarea din sclavia păcatului. Ne putem bucura pentru că Adevărul ne face să fim liberi. Liberi de orice griji, de orice întristări, liberi să iubim şi să existăm.

Felicia Ciochindel, Motoci (Dolj)

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Ești liber - 2016. Astăzi, când vei dori să faci o alegere, gândeşte-te că Isus a venit să ne elibereze. Meditează la sacrificiul enorm pe care L-a făcut pentru ca tu să ai libertatea de a trăi o viaţă frumoasă! pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.