Vitaminizarea vieții

Richard Kuhn – cercetător în domeniul vitaminelor

Descoperirea cuvintelor Tale dă lumină, dă pricepere celor fără răutate. (Psalmii 119:130)

Orice descoperire pe care o facem, în orice domeniu, poate aduce o schimbare importantă în lume. Perseverenţa în studiu şi cercetare ne poate descoperi mari adevăruri şi lucruri noi care, arătate lumii, pot schimba viaţa multor oameni. Fă ceva bun pentru oamenii din jurul tău!

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Pentru a avea un corp sănătos şi o viaţă activă, avem nevoie de toate acele elemente chimice care provin din hrană şi din mediul înconjurător. Vitaminele joacă un rol vital în buna funcţionare a corpului nostru.

Născut (3 decembrie 1900) la Viena, biochimistul de origine austro-ungară Richard Kuhn a urmat cursurile de chimie ale Universităţii din Viena şi apoi şi-a continuat studiile la Universitatea din Munchen, unde a obţinut doctoratul în 1922.

Richard Kuhn a cercetat structura compuşilor din clasa carotenoizilor, i-a preparat în formă pură şi a contribuit la aplicaţiile în medicină ale vitaminelor B2 şi Bfi. În 1938 a primit Premiul Nobel pentru Chimie pentru cercetările sale despre vitamine.

Octavian Durlanu, LTA, Craiova

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Vitaminizarea vieții - 2016. Orice descoperire pe care o facem, în orice domeniu, poate aduce o schimbare importantă în lume. Perseverenţa în studiu şi cercetare ne poate descoperi mari adevăruri şi lucruri noi care, arătate lumii, pot schimba viaţa multor oameni. Fă ceva bun pentru oamenii din jurul tău! pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.