Un plan măreț

Nicholas James Vujicic – vorbitor motivational

Dumnezeu a ales lucrurile slabe ale lumii, ca să facă de ruşine pe cele tari. (1 Corinteni 1:27 u.p.)

Dacă ţi se întâmplă vreodată să priveşti la defectele tale, la greutăţile prin care treci sau la lipsurile pe care le ai, aminteşte-ţi de Nick! El e dovada vie a faptului că nu există limite în dezvoltarea noastră decât cele impuse de noi înşine. Dumnezeu te poate înălţa pe culmi la care n-ai visat.

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Probabil că ai trăit sentimentul de a nu fi acceptat intr-un anumit grup sau de a fi mar-ginalizat. Acelaşi sentiment, însă mult mai adânc, l-a avut şi Nick Vujicic, cunoscut azi ca vorbitor motivational.

Pe data de 4 decembrie 1982, Nick s-a născut cu o boală foarte rară, caracterizată prin absenţa tuturor celor patru membre. Nick a dus lupte foarte grele în copilărie, frământându-se să înţeleagă dacă viaţa lui are vreun rost. Doborât de dificultăţi, a avut chiar şi o tentativă de suicid. Ceea ce l-a oprit a fost dragostea pentru părinţii lui. Dragostea l-a ajutat să îşi păstreze credinţa şi să accepte că, deşi Dumnezeul căruia I se ruga să facă un miracol şi să îi crească braţe şi picioare îl iubea, El nu avea să îi ofere miracolul cerut.

Nick şi-a acceptat handicapul şi a fondat o organizaţie nonprofit, Life without limbs („Viaţa fără membre”), la vârsta de 17 ani. A absolvit cursurile Universităţii Griffith, cu specializare în contabilitate şi planificare financiară. Visul lui de a fi soţ s-a îndeplinit în august 2010, când prietena lui, frumoasa Kanae Miyahara, i-a acceptat cererea în căsătorie.

Elvira Rimescu, Motru (Gorj)

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Un plan măreț - 2016. Dacă ţi se întâmplă vreodată să priveşti la defectele tale, la greutăţile prin care treci sau la lipsurile pe care le ai, aminteşte-ţi de Nick! El e dovada vie a faptului că nu există limite în dezvoltarea noastră decât cele impuse de noi înşine. Dumnezeu te poate înălţa pe culmi la care n-ai visat. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.