Cum recunoaștem un profet

Michel de Nostredame – medic, astrolog, profet şi farmacist

Băgaţi de seamă să nu vă înşele cineva. (Matei 24:4 u.p.)

Nimeni nu a reuşit să folosească profeţiile lui Nostradamus pentru a anunţa un eveniment înainte să aibă loc. Abia după marile evenimente istorice, apare mereu ideea că ele ar fi fost profetizate de francez. Pentru a nu ne lăsa amăgiţi astfel este nevoie să fim călăuziţi la fiecare pas de Cuvântul lui Dumnezeu.

De același autor

Succesul este al tuturor

Creat pentru un scop

Dintre toti aşa-zişii profeţi care s-au făcut remarcaţi de-a lungul timpului, cel mai renumit pare să fie Nostradamus (Michel de Nostredame). Mulţi au auzit de profeţiile lui. Opiniile sunt însă împărţite. Unii cred cu tărie în spusele lui, iar alţii le consideră exagerate.

Încă mai sunt oameni care încearcă să descifreze profeţiile lui Nostradamus. Se povesteşte că acesta ar fi construit o „maşinărie oglindă” în care vedea viitorul. Adepţii lui au susţinut că el ar fi prezis marele incendiu din Londra, Revoluţia Franceză, al Doilea Război Mondial, revolta anticomunistă din Ungaria, căderea Zidului Berlinului, moartea lui Kennedy, războiul din fosta Iugoslavie, moartea prinţesei Diana, atacul de la 11 septembrie 2001 şi aşa mai departe.

Ca medic, Nostradamus s-a oferit voluntar să îngrijească victimele ciumei. A fost interesat şi de studiul astrelor, pasiune moştenită de la străbunicul său. Pe când prevestea starea meteo la curtea Caterinei de Medici, i-a venit ideea să facă predicţii şi pentru viitorul îndepărtat. Centuriile sale au fost scris. Într-un limbaj codat, motiv pentru care decriptarea lor dă naştere la zeci de variante.

Andreea-Maria Bora, Cluj-Napoca

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Cum recunoaștem un profet - 2016. Nimeni nu a reuşit să folosească profeţiile lui Nostradamus pentru a anunţa un eveniment înainte să aibă loc. Abia după marile evenimente istorice, apare mereu ideea că ele ar fi fost profetizate de francez. Pentru a nu ne lăsa amăgiţi astfel este nevoie să fim călăuziţi la fiecare pas de Cuvântul lui Dumnezeu. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.